Închide meniul

Vlad Chiricheș și-a dat autogol! Românul și-a „îngropat” echipa în meciul din Serie A

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 ianuarie 2023, 21:02

Vlad Chiricheș și-a dat autogol! Românul și-a „îngropat echipa în meciul din Serie A

Vlad Chiricheș a semnat cu Cremonese în vara anului 2022

Vlad Chiricheș a semnat cu Cremonese în vara anului 2022 / Profimedia

Vlad Chiricheș și-a dat autogol. Românul și-a „îngropat” echipa în meciul dintre Bologna și Cremonese, din etapa a 19-a din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiricheș a fost personaj negativ la Cremonese, în minutul 55 al partidei de pe terenul celor de la Bologna.

Vlad Chiricheș și-a dat autogol! Românul și-a „îngropat” echipa în meciul din Serie A

Internaționalul român și-a trimis mingea în proprie poartă, după o respingere a propriului său portar. Marco Carnesecchi a intervenit la lovitura de cap expediată de Lewis Ferguson, mijlocașul Bolognei. Mingea a ricoșat spre Vlad Chiricheș, care n-a reușit să evite autogolul.

Cremonese conducea cu 1-0 înainte de autogolul lui Chiricheș. David Okereke reușise să deschidă scorul cu 5 minute înainte, din penalty.

Cremonese se află pe ultimul loc în Serie A, cu 7 puncte acumulate în primele 18 etape.

Reclamă

Transferat vara trecută de la Sassuolo, Vlad Chiricheș se află abia la cea de-a 6-a apariție în tricoul lui Cremonese, în actualul sezon din Serie A.

Românul s-a accidentat în luna septembrie și a fost indisponibil pe finalul anului trecut. Meciul cu Bologna este primul pentru Chiricheș, după accidentare.

Vlad Chiricheș, dorit de un club de tradiție din Italia!

Chiar astăzi, cu câteva ore înaintea meciului Bologna – Cremonese, a apărut vestea că Vlad Chiricheș este dorit de un club de tradiție din Italia! Internaționalul român ar putea ajunge în această iarnă la Cagliari, formație antrenată de Claudio Ranieri.

Reclamă 4 / 0/3

Cagliari evoluează în prezent în Serie B și luptă pentru promovarea pe prima scenă a fotbalului italian.

Vlad Chiricheș joacă la Cremonese din vara lui 2022, însă nu s-a adaptat la formația nou-promovată.

Jurnaliștii din Italia scriu despre un interes al celor de la Cagliari pentru fundașul român, iar mutarea ar putea avea loc chiar în această iarnă.

„În ceea ce priveşte fundaşii a dispărut interesul pentru Omar Colley. Fundaşul central de la Sampdoria s-a accidentat ieri şi accidentarea de la genunchi pare mult mai gravă. Pentru un fundaş, Cagliari se uită în curtea lui Cremonese antrenată de Ballardini: există interes pentru românul Vlad Chiricheş şi pentru Matteo Bianchetti”, scrie presa din Italia.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și