Închide meniul
VIDEO

Zlatan Ibrahimovic a răsturnat masa în vestiarul lui AC Milan! Discursul suedezului, sub privirile lui Ciprian Tătărușanu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 mai 2022, 18:42 / Actualizat: 24 mai 2022, 13:38

Zlatan Ibrahimovic a răsturnat masa în vestiarul lui AC Milan! Discursul suedezului, sub privirile lui Ciprian Tătărușanu

AC Milan e campioana Italiei

Zlatan Ibrahimovic, în vestiarul lui AC Milan, după câștigarea titlului / Instagram AC Milan

Zlatan Ibrahimovic a răsturnat masa în vestiarul lui AC Milan, după ce rossonerii au devenit campioanii Italiei. Sudezul a ținut un discurs în care și-a felicitati colegii, sub privirile lui Ciprian Tătărușanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Rossonerii” au încheiat sezonul cu un avans de două puncte peste marea rivală, Inter. Este cel de-al 19-lea Scudetto câștigat de AC Milan în istoria clubului.

Zlatan Ibrahimovic a răsturnat masa în vestiarul lui AC Milan

„Băieți, din prima zi când am ajuns, apoi au venit și alții, foarte puțini au crezut în noi. Dar, când am înțeles că trebuie să facem sacrificii, să suferim, să credem și să muncim, am devenit un grup. Când ești un grup, poți să realizezi lucrurile pe care noi le-am realizat.

Acum, suntem campionii Italiei. În primul rând, vreau să le mulțumesc tuturor jucătorilor. Acum vorbesc în numele întregii echipe. Vreau să le mulțumesc lui Paolo Maldini, Ricky Massara și Ivan Grazidis. Nu a fost ușor, dar am format cu adevărat un grup în acest sezon. La începutul sezonului, nimeni nu a crezut în noi. Cu aceste principii, am devenit mai puternici. Sunt foarte mândru de toți dintre voi. Acum, faceți-mi un favor: bucurați-vă ca niște campioni. Milano nu se rezumă la AC Milan, toată Italia se rezumă la AC Milan!”, a spus Zlatan Ibrahimovic, în videoclipul postat pe contul oficial de Instagram al rossonerilor.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by AC Milan (@acmilan)

Reclamă

Milan, echipă pentru care evoluează și Ciprian Tătărușanu, a câștigat fără emoții partida cu Sassuolo din ultima etapă, scor 3-0, și a cucerit primul Scudetto după 11 ani. În același timp, Inter s-a impus pe teren propriu în fața celor de la Sampdoria, tot cu 3-0, însă succesul nu a mai contat.

Ibrahimovic, ajuns la 40 de ani, a marcat opt goluri în cele 23 de partide adunate în Serie A pentru ”Diavolii Roșii”. Pentru el, este al doilea titlu cucerit cu AC Milan, după cel din sezonul 2010-2011.

Stefano Pioli și-a tatuat medalia de campion

Antrenorul care a făcut-o campioană pe AC Milan, Stefano Pioli, a rămas fără medalia de titlu. În timp ce sărbătorea alături de fanii rossonerilor, medalia de campion i-a fost luată chiar de la gât. Asta chiar în momentul în care suporterii cântau ”Pioli is on fire”.

Reclamă 4 / 0/3

Deși oficialii de la Federație l-au asigurat că va primi o medalie nouă, Pioli n-a mai așteptat și si-a tatuat-o pe braț.

Zlatan Ibrahimovic a sărbătorit titlul cu trabucul în gură

Zlatan Ibrahimovic a sărbătorit titlul câștigat cu Milan cu trabucul în gură și cu sticla de șampanie în mână. Suedezul a făcut show în momentul în care ”Diavolii Roșii” au primit medaliile de campioni ai Italiei.

Zlatan a sărbătorit din plin primul Scudetto al lui Milan după o pauză de 11 ani. În momentul în care a ieșit pe culoarul campionilor, acesta a început să îi stropească pe suporterii rossonerilor cu șampanie.

Înainte de a-și pune la gât medalia de campion, Ibrahimovic a tras câteva fumuri dintr-un trabuc, demonstrând încă o dată că el este șeful, chiar dacă a avut probleme cu accidentările în acest sezon.

Ciprian Tătăruşanu, campion în Italia cu AC Milan

Milan a încheiat campionatul cu un total de 86 de puncte, iar Inter cu 84 de puncte. Internauţii amintesc de un penalty apărat de Tătăruşanu în meciul din noiembrie cu Inter.

Primele patru clasate, AC Milan, Inter, Napoli şi Juventus, vor evolua în grupele Ligii Campionilor, locurile 5 şi 6, Lazio şi AS Roma, vor juca în grupele Liigi Europa, iar poziţia a 7-a, Fiorentina, va participa în play-off-il Conference League.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și