Închide meniul

Zlatan Ibrahimovic a revenit pe teren la AC Milan, la 9 luni după accidentare! San Siro a „explodat” când suedezul a intrat pe gazon

Cosmin Cioboată Publicat: 26 februarie 2023, 23:51

Zlatan Ibrahimovic a revenit pe teren la AC Milan, la 9 luni după accidentare! San Siro a „explodat când suedezul a intrat pe gazon

Zlatan Ibrahimovic a revenit pe teren, la 9 luni de la accidentare

Zlatan Ibrahimovic a revenit pe teren, la 9 luni de la accidentare / Profimedia

  • Zlatan Ibrahimovic a revenit pe teren la AC Milan, la 9 luni după accidentare
  • Primire fabuloasă pregătită de fanii italieni

Zlatan Ibrahimovic a revenit pe teren la AC Milan, la 9 luni după accidentare. Atacantul suedez, în vârstă de 41 de ani, a trecut peste problemele medicale și și-a făcut apariția în meciul AC Milan – Atalanta 2-0, din Serie A. „Ibra” a fost introdus în repriza a doua, la scorul de 1-0 pentru „rossoneri”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coșmarul lui Zlatan Ibrahimovic a luat sfârșit. Suedezul s-a accidentat grav la genunchi în luna mai a anului trecut, într-un meci cu Sassuolo. S-a operat și a avut nevoie de 9 luni pentru a se recupera și a reveni la forma optimă.

Zlatan Ibrahimovic a revenit pe teren la AC Milan, la 9 luni după accidentare!

„Ibra” a fost introdus pe teren în minutul 74 al duelului dintre AC Milan și Atalanta, din runda cu numărul 24 din Serie A. Suedezul i-a luat locul lui Olivier Giroud, la scorul de 1-0 pentru trupa lui Stefano Pioli.

Reclamă

Zlatan Ibrahimovic a avut parte de o primire fabuloasă din partea suporterilor lui AC Milan. Întregul stadion San Siro a „explodat” în urale în momentul în care starul suedez a intrat pe teren.

Reclamă

Cotat la două milioane de euro de transfermarkt.com, Ibrahimovic mai are contract cu AC Milan până în vară.

AC Milan a deschis scorul în minutul 25, după autogolul lui Musso. „Rossonerii” și-a dublat avantajul în minutul 86, prin Messias.

Reclamă 4 / 0/3

Ciprian Tătărușanu a fost rezervă în victoria obținută de Milan pe San Siro. La rândul său, Mike Maignan a revenit între buturile formației lui Pioli după o lungă perioadă în care a fost accidentat.

Echipa lui Stefano Pioli se află pe locul 3 în Serie A, la 18 puncte în spatele liderului Napoli.

Cum a reușit Tătărușanu să-l uimească pe Zlatan Ibrahimovic: „Am rămas mască!”

În ultima carte autobiografică, Zlatan Ibrahimovic a făcut o dezvăluire care îl are în prim-plan pe Ciprian Tătărușanu.

În 2021, Zlatan a lansat o nouă carte, intitulată „Adrenalină – poveștile mele nespuse”. În această autobiografie, suedezul povestește cele mai recente și interesante episoade din cariera sa, multe dintre ele nefiind cunoscute.

Una dintre povești îl are în centrul atenției chiar pe Ciprian Tătărușanu. Revenit la AC Milan la jumătatea sezonului 2019-2020, atacantul era nerăbdător să joace din nou în Liga Campionilor.

Problema era că formația milaneză nu era calificată în UCL în acel sezon, iar majoritatea jucătorilor nu erau obișnuiți cu cea mai importantă competiție la nivel de club. Despre această întâmplare povestește chiar Zlatan:

„Într-o zi le-am spus băieţilor în vestiar: «Să ridice mâna cine a jucat un meci în Liga Campionilor». Singurii care au ridicat mâna au fost Tătăruşanu şi Calhanoglu. Eram şocat, am rămas mască.

Reclamă

Înainte de meciul decisiv cu Sassuolo, în ultima zi de campionat, le-am spus băieţilor: «Vă amintiţi când v-am întrebat câţi dintre voi aţi jucat în Liga Campionilor?

Aveţi un meci la dispoziţie pentru a vă schimba răspunsul. Vreţi să jucaţi în următoarea ediţie a Ligii Campionilor? Demonstraţi asta pe teren»”, a povestit Ibrahimovic, conform Fanatik.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Serie A • 27 mart., 13:24
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Unde a fost surprins Zlatan Ibrahimovic în timpul calificărilor pentru Marele Premiu de Formula 1™ al Arabiei Saudite
AntenaPLAY • 8 mart., 20:02
Unde a fost surprins Zlatan Ibrahimovic în timpul calificărilor pentru Marele Premiu de Formula 1™ al Arabiei Saudite
AC Milan şi Marseille s-au calificat în optimile Europa League! Freiburg şi Qarabag, finaluri dramatice. Toate rezultatele
Europa League • 23 feb., 0:00
AC Milan şi Marseille s-au calificat în optimile Europa League! Roma s-a impus dramatic cu Feyenoord. Toate rezultatele
AC Milan - Rennes 3-0 şi Feyenoord - AS Roma 1-1! Rezultatele zilei din Europa League şi Conference League
Conference League • 15 feb., 23:58
AC Milan – Rennes 3-0 şi Feyenoord – AS Roma 1-1! Rezultatele zilei din Europa League şi Conference League