Închide meniul
Video

Fără vacanţă de sărbători, Radu Drăguşin a spus cu cine va petrece Crăciunul şi Revelionul şi care e cea mai mare dorinţă a lui!

Bogdan Stănescu Publicat: 23 decembrie 2023, 21:17

Reclamă

Fără vacanţă de sărbători, Radu Drăguşin a spus cu cine va petrece Crăciunul şi Revelionul

Radu Drăguşin / AntenaSport

Radu Drăgusin n-are vacanţă în Italia, dar are parte de un Crăciun fericit. Genoa a câştigat după o lună şi jumătate. Drăguşin face sărbătorile la Genova, alături de iubita Ioana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăguşin a fost titular în victoria lui Genoa, 2-1 la Sassoulo. El va avea antrenament şi în ziua de Crăciun, pe care o petrece alături de Ioana, iubita lui.

Radu Drăguşin a spus cu cine va petrece Crăciunul şi Revelionul şi care e cea mai mare dorinţă a lui!

Da, aici le voi petrece (n.r.: sărbătorile), alături de iubita mea, care o să fie cu mine. Facem mâncăruri tradiţionale româneşti, cum ar fi cozonac sau sarmale”, a declarat Radu Drăguşin pentru AntenaSport.

Drăguşin are dezlegare de la antrenor la un pahar de vin, de Crăciun.

Eu nu prea beau, dar cozonacul îmi place foarte mult, mai ales cel făcut de iubita mea”, ne-a dezvăluit Radu Drăguşin.

Reclamă

(n.r.: care e dorinţa ta cea mai mare pe care i-ai trimis-o lui Moş Crăciun?) Păi, în primul rând să fiu sănătos, să mă duc cât mai departe în cariera mea”, ne-a mai spus Radu Drăguşin.

Nota primită de Radu Drăgușin după Sassuolo – Genoa 1-2. Cum s-a descurcat fundașul echipei naționale

S-a aflat nota primită de Radu Drăgușin după Sassuolo – Genoa 1-2. Fundașul echipei naționale a avut o nouă prestație bună în tricoul „grifonilor”.

Partida dintre Sassuolo și Genoa a contat pentru etapa cu numărul 17 a sezonului din Serie A. În acest meci, Radu Drăgușin a fost integralist, în timp ce George Pușcaș, care joacă tot la Genoa, a fost doar rezervă.

Reclamă 4 / 0/3

După meci, prestația lui Radu Drăgușin a fost analizată de specialiștii de la sofascore.ro. Fundașul echipei naționale a primit nota 7 din partea acestora, după victoria din cadrul campionatului intern.

De asemenea, în teren a fost și Daniel Boloca, pentru Sassuolo, jucător care a refuzat să joace pentru echipa națională a României. Mijlocașul a primit nota de 6,8 după această prestație.

Omul meciului a fost Abert Guomundsson, care a transformat o lovitură de la 11 metri în minutul 64. Acesta a obținut nota de 8,3.

După acest rezultat, Genoa se află pe locul al 14-lea în Serie A, cu 19 puncte obținute după 17 partide jucate. De cealaltă parte, Sassuolo este pe poziția cu numărul 15, cu 16 puncte după tot atâtea meciuri jucate.

Pentru echipa lui Radu Drăgușin urmează duelul cu Inter Milano, de pe data de 29 decembrie, ultimul din acest an. Partida dintre „grifoni” și liderul din Serie A va începe de la ora 21:45.

Oferta concretă primită de Radu Drăguşin, după ce s-a scris de interesul mai multor echipe mari din Europa pentru el!

Impresarul lui Radu Drăguşin, Florin Manea, a anunţat că Genoa i-a făcut o ofertă concretă de prelungire a contractului fundaşului român.

Florin Manea a precizat că Drăguşin are în prezent contract cu Genoa până în 2026 şi că înţelegerea s-ar putea prelungi până în 2027, cu o mărire de salariu pentru fundaşul naţionalei.

Reclamă

“Sunt multe zvonuri, o grămadă de articole care apar. Momentan nu există o ofertă scrisă. Nu suntem în grabă să plecăm. Am văzut că are contract până în 2027, ţin să spun că are până în 2026. 

Dacă vom semna prelungirea pe încă un an, va avea până în 2027. Nu ne grăbim. O să vedem ce se întâmplă în această perioadă de transferuri. Dacă va veni o ofertă importantă, o vom lua în calcul”, a declarat Florin Manea pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins Vezi toate știrile
Citește și