Închide meniul

Oferta concretă primită de Radu Drăguşin, după ce s-a scris de interesul mai multor echipe mari din Europa pentru el!

Bogdan Stănescu Publicat: 20 decembrie 2023, 12:49

Reclamă
Oferta concretă primită de Radu Drăguşin, după ce s-a scris de interesul mai multor echipe mari din Europa pentru el!

Oferta concretă primită de Radu Drăguşin

Radu Drăguşin, în timpul unui meci / Profimedia Images

Impresarul lui Radu Drăguşin, Florin Manea, a anunţat că Genoa i-a făcut o ofertă concretă de prelungire a contractului fundaşului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Manea a precizat că Drăguşin are în prezent contract cu Genoa până în 2026 şi că înţelegerea s-ar putea prelungi până în 2027, cu o mărire de salariu pentru fundaşul naţionalei.

Oferta concretă primită de Radu Drăguşin, după ce s-a scris de interesul mai multor echipe mari din Europa pentru el!

“Sunt multe zvonuri, o grămadă de articole care apar. Momentan nu există o ofertă scrisă. Nu suntem în grabă să plecăm. Am văzut că are contract până în 2027, ţin să spun că are până în 2026. 

Dacă vom semna prelungirea pe încă un an, va avea până în 2027. Nu ne grăbim. O să vedem ce se întâmplă în această perioadă de transferuri. Dacă va veni o ofertă importantă, o vom lua în calcul. 

Dar nu ne grăbeşte nimeni. Nu trebuie să plece, are Campionatul European în vară. Poate să joace bine acolo, să îi crească şi mai mult cota. Cred că declaraţia preşedintelui este preluată greşit. Dacă se prelungeşte, se va prelungi până în 2027. Oferta pe care o avem este de un an de zile. Atât. Asta e oferta. Dacă se va întâmpla. Deocamdată evaluăm, nu luăm decizia acum.

Reclamă

Mai are doi ani şi jumătate de acum, din iarnă. Şi din vară va avea încă doi ani de contract. Tot de Genoa o să depindă. Plus că noi suntem recunoscători clubului pentru ce a făcut pentru el. 

Nu am vrea niciodată să plecăm în condiţii în care Genoa să nu fie mulţumită”, a declarat Florin Manea pentru fanatik.ro.

Radu Drăguşin a spus tot după ce Barcelona, Tottenham şi Newcastle au ajuns să lupte pentru semnătura lui

Radu Drăguşin a vorbit despre situaţia sa de la Genoa, după ce echipa mari din Europa, precum Barcelona, Tottenham sau Newcastle, au ajuns să lupte pentru semnătura jucătorului de la Genoa, cotat la 10 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Fundaşul român de 21 de ani a rămas cu picioarele pe pământ şi a vorbit în termeni laudativi despre Genoa, fanii ei şi despre Genova, oraşul de care este îndrăgostit.

„Oraşul este minunat, mă simt confortabil aici. Fanii echipei Genoa sunt un dar, ne sprijină întotdeauna, chiar şi în momentele grele, cum a fost cel de anul trecut. Când călătorim cu autocarul, ne urmăresc pe scutere şi cântă, este incredibil.

Îmi place marea, să iau o barcă şi să ajung în larg. Porto Antico este în inima mea, dar şi centru oraşului şi Boccadasse. A fi fundaș central înseamnă a avea multe responsabilități, ești ultimul înaintea portarului. Căpitanul nostru Badelj parcă ar fi comandantul unei bărci și toată lumea îl ascultă.

Fotbalul este foarte popular în Italia și jocul într-un mediu care dezvoltă talentul este important pentru mine. Sunt pe drumul cel bun, Genoa este cel mai bun loc pentru mine”, a spus Drăguşin, conform calcioinpillole.com.

Şi Atalanta a intrat pe fir pentru Radu Drăguşin!

O nouă echipă a intrat în cursa pentru Radu Drăguşin! Atalanta a pus ochii pe fundaşul român, şi forţează un transfer în pauza competiţională de iarnă. Oficialii trupei din Bergamo sunt gata să ofere nu mai puţin de 30 de milioane de euro, pentru a-şi asigura semnătura internaţionalului român.

Recent, directorul sportiv al celor de la Genoa a anunţat că Radu Drăguşin îşi va prelungi contractul cu „grifonii”. Însă, până când se va face un anunţ oficial, fundaşul român este curtat cu insitenţă de alte cluburi.

Conform jurnalistului italian Gianluca Di Marzio, Atalanta vrea să facă o investiţie majoră pentru a-şi „betona” defensiva. Radu Drăguşin este pe lista oficialilor italieni, iar Genoa vrea să obţină cel puţin 30 de milioane de euro în schimbul fundaşului.

Reclamă

„Genoa începe evaluarea jucătorului de la 30 de milioane de euro, dat fiind interesul mai multor echipe, în special al celor de la Tottenham. Sezonul lui Drăguşin este unul foarte bun până acum, fundaşul central fiind protagonistul unor prestaţii excelente”, a notat Gianluca Di Marzio.

 

 

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îşi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” Vezi toate știrile
Citește și