Închide meniul

Sfat pentru Denis Alibec, după ce a rămas liber de contract! Campionatul în care este cerut: „Să vină aici!”

Viviana Moraru Publicat: 6 iulie 2024, 19:32

Reclamă
Sfat pentru Denis Alibec, după ce a rămas liber de contract! Campionatul în care este cerut: „Să vină aici!

Sfat pentru Denis Alibec, după ce a rămas liber de contract

Denis Alibec. în timpul unui meci la echipa naţională/ Profimedia

Denis Drăguş i-a dat un sfat lui Denis Alibec, după ce acesta a rămas liber de contract. Atacantul lui Trabzonspor i-a recomandat coechipierului său de la naţională să se transfere şi el în Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec şi-a încheiat contractul cu Muaither SC, echipă din Qatar. Turcii au anunţat că Gaziantep a pus ochii pe atacantul naţionalei, care a fost dorit la începutul verii şi de Gigi Becali.

Sfat pentru Denis Alibec, după ce a rămas liber de contract

Denis Drăguş este convins că Superliga Turciei ar fi campionatul ideal pentru Denis Alibec. Drăguş l-a sfătuit pe coechipierul său de la naţională să dea curs unei eventuale oferte primite din Turcia.

Denis Alibec a mai evoluat în Turcia, la Kayserispor, fiind transferat de turci în 2020, de la Astra. În cele două sezoane petrecute la formaţia turcă, atacantul român a bifat doar 17 partide şi a reuşit să marcheze trei goluri, fiind împrumutat la mai multe echipe.

„Vă dați seama că l-aș sfătui să meargă. E un campionat dificil. E un campionat greu. Eu am jucat și în Belgia. Și în Turcia se pune accent pe partea fizică. Se joacă de la o poartă la alta.

Reclamă
Reclamă

Denis a mai jucat aici și îi recomand să vină. El e un băiat super și avem nevoie de câți mai mulți jucători în campionate tari”, a declarat Denis Drăguş, conform digisport.ro.

Denis Alibec a anunţat la ce echipă vrea să joace! I-a dat răspunsul final lui Gigi Becali

Denis Alibec a anunţat la ce echipă vrea să joace, după ce şi-a încheiat parcursul cu România, la EURO 2024. Atacantul a transmis că îşi doreşte să evolueze în continuare în străinătate, mărturisind că în campionatul românesc ar fi dispus să revină doar la Farul. Gigi Becali a anunţat, la începutul verii, faptul că şi-l doreşte pe Alibec la FCSB.

Denis Alibec şi-a dezvăluit planurile de viitor, mărturisind că pentru moment vrea să-şi ia o scurtă vacanţă, pentru a se reface după EURO 2024. Atacantul a declarat că îşi doreşte să mai prindă un contract în străinătate, pentru a se realiza din punct de vedere financiar.

Reclamă

„Încă nu am vorbit cu nicio echipă, sincer să vă zic. Vreau să stau un pic acasă acum, după EURO, să mă liniștesc un pic și să mă relaxez.

Aș vrea să continui să evoluez în străinătate. Am și eu o vârstă și vreau să mă realizez, dar dacă m-aș întoarce în țară, aș juca doar la Farul. Am mai spus asta.

Sper să mai prind o calificare alături de băieți. Ar trebui să sperăm la această calificare la Mondiale, pentru că nu s-a mai întâmplat de mult timp”, a declarat Denis Alibec, conform digisport.ro.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 5 oct.

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:36

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:35

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și