Închide meniul

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Saisai Zheng. Deja-vu pentru campioana noastră: "Aproape la fel ca celălalt meci"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 mai 2021, 15:46 / Actualizat: 20 iunie 2022, 16:05

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Saisai Zheng. Deja-vu pentru campioana noastră: "Aproape la fel ca celălalt meci"

profimediaimages

Simona Halep, încă o victorie la Madrid

Simona Halep a jucat perfect în primul set cu Zheng, pe care și l-a adjudecat cu 6-0. Simo a comis însă multe erori în partea secundă și i-a permis adversarei să revină. Același lucru s-a întâmplat și în meciul din turul precedent, împotriva Sarei Sorribes Tormo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Saisai Zheng

„A fost un meci bun. Sunt fericită că am reușit să câștig. A fost aproape la fel ca celălalt meci. Ea a jucat bine în al doilea set.

Mă simt ca acasă la Madrid. Este mereu o plăcere să joc la Madrid. Am apropiații alături de mine”, a spus Simona Halep, după victoria cu Saisai Zheng. 

A fost a treia întâlnire directă dintre Simona Halep și Saisai Zheng. Românca a câștigat toate disputele, fără cedeze vreun set.

Halep o va înfrunta mai departe pe învingătoarea dintre Elise Mertens din Belgia (25 de ani / locul 16 WTA) şi Elena Rybakina din Kazahstan (21 de ani / locul 22 WTA).

Reclamă

Calificarea în optimi este recompensată cu un premiu de 34.000 de euro şi 120 de puncte WTA. Simona Halep a câştigat turneul de la Madrid în 2016 şi 2017 şi a mai fost finalistă în 2014 şi 2019.

Simona Halep – Saisai Zheng 6-0, 6-4

Simona Halep a început întâlnirea cu Zheng la fel de bine cum a făcut-o şi în partida anterioară, cu Sara Sorribes Tormo. Dacă în primul meci, românca a avut o cădere în evoluţie, de la 5-1 la 5-5, care putea deveni periculoasă, duminică, ea avut două astfel de momente. În setul al doilea, Zhang a revenit de la 0-3 la 2-3 şi de la 2-5 la 4-5, dar a reuşit în final să-şi ridice nivelul şi se impună fără probleme totuşi.

Concentrată şi agresivă, Halep a făcut spectacol deseori (19-11 lovituri câştigătoare), dar a şi greşit neprovocat (24 de greşeli neforţate la 23). Zheng a folosit toate loviturile din arsenalul ei pentru a încerca să-i facă faţă campioanei din România. A lovit când plat, când liftat, când mai lung, când scurt, a venit la fileu, dar degeaba. Halep a fost nemiloasă cu jucătoarea din China. Bombardată la retur, mai ales la al doilea serviciu, bombardată în schimburile lungi de mingi, Zhang a fost transformată într-o simplă parteneră de antrenament multă vreme din meci.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a avut de rezolvat câteva mingi de break în debutul partidei, înainte de a pune nouă game-uri la rând pe tabelă în dreptul ei. După primele şase şi după 34 de minute, Halep a reuşit al doilea „bagel” la acest turneu.

La 6-0, 3-0, Halep şi-a permis câteva momente de relaxare şi Zheng s-a apropiat la 2-3. Jucătoarea din Constanţa a fost generoasă şi când a condus cu 5-2, ratând o minge de meci la 5-3 şi permiţându-i chinezoaicei să se apropie la 5-4. Însă jucătoarea română a pus capăt meciului în game-ul următor, cu 6-4, după aproape 80 de minute de joc.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și