Închide meniul

Situaţie dificilă la Dinamo! Decizia FRF după memoriile depuse de fotbaliști

Reclamă

Publicat: 15 iulie 2021, 9:24 / Actualizat: 15 iulie 2021, 17:07

Situaţie dificilă la Dinamo! Decizia FRF după memoriile depuse de fotbaliști

FIFA a blocat doi jucători la Dinamo

Hepta

Update: Paul Anton și Alexandru Răuță rămăn pentru moment la Dinamo. Camera de soluționare a litigiilor de la FRF încă nu le-a admis memoriile. Cu Steliano Filip, Dinamo ar fi ajuns la un acord, scrie gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Știrea inițială

FIFA a amânat decizia prin care Vlad Achim şi Paul Anton au depus memorii pentru a deveni liberi de contract.

FIFA i-a blocat pe Vlad Achim şi Paul Anton la Dinamo

Ei au invocat restanţele salariale. FIFA a amânat însă judecarea cazului, aşa că cei doi rămân sub contract cu Dinamo cel puţin până pe 21 iulie, când a fost stabilit următorul termen, scrie sport.ro.

Între timp, Vlad Achim a apucat să semneze cu FC U Craiova şi a fost prezentat oficial de gruparea olteană. Mutu se va putea baza pe Achim până la verdictul FIFA, pentru că acesta a reziliat de comun acord cu Dinamo.

Reclamă

Şi Dinamo aşteaptă o soluţie de la forul care conduce fotbalul mondial. „Câinii” au transferurile blocate. Mulţi jucători vor să plece, astfel că Dario Bonetti riscă să înceapă campionatul cu juniori.

Gigi Becali a încercat să o ajute pe Dinamo

După intrarea lui Dinamo în cea de-a doua insolvenţă, chiar şi Gigi Becali a încercat să îşi ajute rivala. L-a sunat pe finul său, Cristi Borcea.

Reclamă 4 / 0/3

„Am vorbit cu Cristi Borcea și suferă rău de tot… în halul în care a ajuns Dinamo. Dar mi-a zis ca tot nu vrea să revină în fotbal şi nici măcar la Dinamo, deşi îl doare inima pentru această echipă. A fost în puşcărie şi nu vrea să se mai ducă acolo. Chiar l-am întrebat cât poate să mai stea pe bară și să vadă cum Dinamo se stinge de pe o zi pe alta?

Am ajuns să nu mai am nici o emoție când joc cu Dinamo. Zici că evoluăm cu echipă din liga a treia. A venit Iuliu Mureșan, dar ce să facă el cu un pacient deja pe moarte? Negoiță nu trebuia să dea echipa lui Cortacero ăla. Asta mi-a zis si finul meu”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și