Închide meniul

Spania – Italia 2-1. Finala UEFA Nations League, Croaţia – Spania, va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 15 iunie 2023, 23:30 / Actualizat: 18 iunie 2023, 21:16

Spania – Italia 2-1. Finala UEFA Nations League, Croaţia – Spania, va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Spania – Italia 2-1. Finala UEFA Nations League, Croaţia – Spania, va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Spania - Italia a fost cea de-a doua semifinală a Nations League / Profimediaimages

Spania – Italia 2-1 a fost cea de-a doua semifinală a UEFA Nations League. Joselu a dat lovitura de graţie în minutul 89 şi şi-a ajutat echipa naţională să se califice în ultimul act. Croaţia – Spania, finala Ligii Naţiunilor, va fi duminică, pe 18 iunie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu o zi în urmă, selecționata din Croația s-a impus în fața Olandei, cu scorul de 4-2. Meciul s-a decis după disputarea a două reprize de prelungiri. A fost aproape să se repete scenariul şi în Spania – Italia. Totuşi, la patru minute după ce a intrat pe teren, Joselu a reuşit să marcheze şi să califice Spania în finală.

Spania – Italia 2-1

Min 90: Final de meci! Spania este în finala Nations League.

Min 89: Spania – Italia 2-1! GOOOLLL. Joselu a reuşit să înscrie din apropiere, după ce a profitat de un pas greşit la ofsaid făcut de apărarea adversă.

Min 11: Spania – Italia 1-1! Ciro Immobile a marcat cu ușurință de la punctul cu var

Reclamă

Min 10: Penalty pentru Italia, după un henț făcut debutantul Robin Le Normand

Min 4: Spania – Italia 1-0! Yeremy Pino profită de o gafă a lui Bonucci și marchează fără probleme în poarta lui Donnarumma.

Min 1: A început a doua semifinală a UEFA Nations League.

Reclamă 4 / 0/3

Spania – Italia. Echipele trimise pe teren

Italia (4-3-3): Donnarumma; Di Lorenzo, Bonucci, Toloi, Acerbi, Frattesi, Jorginho, Barella, Spinazzola, Zaniolo, Immobile

Antrenor: Roberto Mancini

Spania (4-2-3-1): Simon, Navas, Le Normand, Laporte, Alba, Rodri, Merino, Rodrigo, Gavi, Pino, Morata

Antrenor: Luis de la Fuente

Meciul dintre Spania și Italia va avea loc astăzi, de la ora 21:45. Partida contează pentru a doua semifinală a UEFA Conference League.

Selecționata condusă de Luis de la Fuente vine după eșecul surprinzător din fața Scoției, din preliminariile pentru EURO 2024. Astfel, ibericii doresc să spele rușinea suferită în preliminariile turneului final ce va avea loc în Germania, iar meciul se anunță unul extrem de echilibrat.

Totuși, nici în tabăra italiană lucrurile nu stau prea bine. Elevii lui Roberto Mancini doresc să facă uitat momentul în care au ratat calificarea la Cupa Mondială din Qatar. Astfel, ambele formații nu trec printr-o perioadă grozavă și speră să se redreseze, iar câștigarea trofeului Nations League ar putea fi ocazia perfectă pentru a realiza acest lucru.

Reclamă

Ultima confruntare dintre cele două selecționate a avut loc în luna octombrie a anului 2021. Atunci, selecționata iberică s-a impus în fața Italiei cu scorul de 2-1, datorită dublei reușite de Ferran Torres. Pentru Squadra Azzura a marcat atunci Lorenzo Pellegrini.

Croația lui Luka Modric, calificată în finală

Croația lui Luka Modric s-a calificat în finala UEFA Nations League, după ce s-a impus în fața Olandei, cu scorul de 4-2, după o partidă interzisă cardiacilor.
Partida de la Rotterdam s-a încheiat cu scorul de 2-2 în timpul regulamentar, dar, în prelungiri, croații au fost cei care au reușit să obțină biletele către finala competiției.

La finalul partidei, Modric a vorbit despre calificarea în finală, dar și despre prestația sa și a colegilor, pe care o consideră excepțională.

”Am jucat un meci fantastic și suntem din nou într-o finală, unde voiam să fim. Am jucat foarte bine în afară de primele 20 de minute. Nu a fost cel mai bun început, dar pe măsură ce jocul a avansat am jucat din ce în ce mai bine, mai ales după penalty-ul pe care Krama l-a înscris.

Apoi am jucat cel mai bun fotbal al nostru, am fost spectaculoși. Păcat că am primit al doilea gol în ultimul minut, dar am demonstrat în prelungiri că avem caracter și am câștigat pe merit.

Am reacționat bine după al doilea gol. Antrenorul l-a introdus pe teren pe Petkovic care a jucat fantastic, dar întreaga echipă, fiecare dintre noi am jucat spectaculos. Jos pălăria pentru toată lumea”, a spus Modric, citat de uefa.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și