Închide meniul

”Sportivii si copiii nu trebuie să devină ”victime colaterale” ale unui război fără sens!” Petrolul Ploiești, gest remarcabil. ”Lupii galbeni” vor să găzduiască două grupe de juniori de la Dinamo Kiev

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 februarie 2022, 21:09

”Sportivii si copiii nu trebuie să devină ”victime colaterale” ale unui război fără sens!” Petrolul Ploiești, gest remarcabil. ”Lupii galbeni” vor să găzduiască două grupe de juniori de la Dinamo Kiev

Petrolul Ploiești, favorită la promovarea în Liga 2

GEORGE FLUSTER / MEDIAFAX FOTO

Petrolul Ploiești vrea să găzduiască două grupe de juniori de la Dinamo Kiev

Copiii pot fi însoţiţi de membri ai familiei, a adăugat Petrolul, adăugând că asigură transport, cazare, masă şi condiţii de antrenament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Scrisoare deschisă adresată Fotbal Club Dynamo Kiev

În atenţia: domnului Ihor Surkis

Dragi prieteni,

În această perioadă de grea încercare pentru bravul popor ucrainian, sportivii si copiii nu trebuie să devină ”victime colaterale” ale unui război fără sens.

Reclamă

Având în vedere momentele dificile prin care treceţi, Fotbal Club Petrolul Ploieşti vă pune la dispoziţie servicii de transport, cazare, masă şi condiţii de antrenament pentru două grupe de juniori pe o perioadă nedeterminată. Fiecare copil poate fi însoţit de membri ai familiei.

Vă rugăm să primiţi această propunere ca pe un gest de solidaritate al clubului nostru faţă de voi, prietenii noştri din Kiev.

În cazul în care veţi da curs invitaţiei noastre, aşteptăm să ne contactaţi pentru detalii la adresa de email: office@fcpetrolul.ro

Reclamă 4 / 0/3

Sportul este şi trebuie să rămână un ambasador al păcii, chiar şi în aceste zile de război!

Cu adâncă preţuire,

Costel Lazar

Președinte”, este mesajul clubului Petrolul.

O echipă de fotbal s-a refugiat în România! Jucătorii, ajutați de Primăria Capitalei

Jucătorii echipei Desna Cernihiv au fost ajutați cu cazare, hrană, transport și asistență medicală, după ce s-au refugiat în România. Echipa la care evoluau fotbaliștii se află în prima ligă din Ucraina.

Campionatul de fotbal din Ucraina a fost întrerupt oficial, după ce Rusia a început războiul cu Ucraina. Este pentru a doua oară în istorie când Ucraina aplică legea marțială. Prima dată s-a întâmplat în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

”În ultimele 24 de ore, Primăria Capitalei a oferit asistență pentru 112 cetățeni ucraineni care au ajuns în București ca urmare a războiului din Ucraina. Am pus la dispoziție spații de cazare, hrană, transport și asistență medicală (inclusiv teste PCR pentru detectarea SARS-COV-2), prin Direcția Generală de Asistență Socială, ASSMB și cu ajutorul ONG-urilor, companiilor și voluntarilor care ne-au acordat sprijinul.

Reclamă

Printre cei care au primit ajutorul PMB se află mai multe familii cu copii, dar și echipa de fotbal Desna Cernihiv, din Prima Ligă a Ucrainei, precum și pictorița Katerina Rubakova, care e implicată într-un proiect internațional derulat de Centrul Cultural Palatele Brâncovenești.

La cele două puncte pentru donații deschise ieri (Centrul Bebe de București și Centrul de Economie Circulară) s-au strâns până acum 3 tone de alimente neperisabile, produse de igienă, îmbrăcăminte și jucării. Reamintesc și faptul că este deschis și funcționează nonstop Punctul de Informare și Coordonare de la Gara de Nord, unde cetățenii ucraineni sau cei care îi ajută se pot adresa pentru informații.

Mulțumesc mult tuturor bucureștenilor, organizațiilor neguvernamentale și firmelor private care au trimis deja ajutoare materiale și care au oferit diverse servicii, arătând solidaritate extraordinară într-un moment foarte greu pentru Ucraina și pentru regiunea noastră”, a transmis Nicușor Dan.

Citește și:
Recomandări
  • Petrolul Ploiești, gest remarcabil
  • ”Lupii galbeni” vor să găzduiască două grupe de juniori de la Dinamo Kiev

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
Vezi toate știrile
Citește și