Închide meniul

Steaua are o replică a trofeului de la Sevilla după 35 de ani! George Ogăraru a gravat una dintre litere. „Cu mare emoţie!”

Reclamă

Publicat: 18 iulie 2021, 18:44

Steaua are o replică a trofeului de la Sevilla după 35 de ani! George Ogăraru a gravat una dintre litere. „Cu mare emoţie!

Campionii de la Sevilla, pe noul stadion Ghencea

Hepta

„După 35 de ani a fost realizată replica fidelă a celui mai important trofeu câștigat vreodată de un club de fotbal din România, Cupa Campionilor Europeni / Champions League. CRED că valorificarea ISTORIEI este cea mai importantă TREAPTĂ spre un VIITOR de SUCCES.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt foarte mândru că am reușit să duc acest proiect la bun sfârșit, că le-am readus aminte legendelor din 1986 de acea seară unică de la Sevilla și că, odată cu deschiderea noului muzeu Steaua, veți avea posibilitatea să-l admirați îndeaproape!

P. S. Am gravat și eu pe trofeu, cu mare emoție, litera S de la Steaua!!”, a fost mesajul lui George Ogăraru pe Facebook.

Campionii de la Sevilla au avut parte de o sărbătoare cu întârziere, cauzată de restricţiile impuse în timpul pandemiei. Ei au fost omagiaţi, pe 7 iulie, la inagurarea noului stadion Ghencea.

Reclamă

George Ogăraru a fost „retrogradat” de CSA Steaua

După ce s-a ocupat de organizarea evenimentului, Ogăraru a fost „retrogradat” de CSA Setaua din funcţia de manager. El se va ocupa de centrul de juniori, dar va continua să ajute şi prima echipă.

„La aproape o săptămâna de la inaugurarea stadionului, încă mai primesc din partea suporterilor un feedback pozitiv în ceea ce privește atmosfera și importanța evenimentului în viața clubului. Vă mulțumim pentru prezență și pentru aportul adus de voi și suntem siguri că efortul depus de noi, într-un timp scurt, a meritat. Un stadion plin, atât cât ne permit restricțiile, este mereu cheia succesului și este, mai presus de orice, mulțumire primită. În următoarea perioadă, am stabilit, împreună cu conducerea clubului , să mă ocup, cu precădere, de centrul de copii și juniori al clubului Steaua. Am înțeles faptul că prioritatea nr. 1 este investiția în viitor”, a fost reacţia lui Ogăraru.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Steaua are replică după trofeul de la Sevilla
  • Acesta va fi expus la muzeul clubului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și