Închide meniul

Ștefan Târnovanu râde de Deian Sorescu, după declarația fostului dinamovist: „Nu știu ce rivalitate poate să fie”

Cosmin Cioboată Publicat: 5 ianuarie 2023, 10:47

Reclamă
Ștefan Târnovanu râde de Deian Sorescu, după declarația fostului dinamovist: „Nu știu ce rivalitate poate să fie

Ștefan Târnovanu a fost prezent la vizita medicală a FCSB-ului

Ștefan Târnovanu a fost prezent la vizita medicală a FCSB-ului / Antena Sport

Ștefan Târnovanu râde de Deian Sorescu, după declarația fostului dinamovist. FCSB se va duela cu Rakow Czestochowa în cantonamentul din Antalya. La formația poloneză evoluează și Sorescu, internaționalul român care a rămas cu sufletul alături de Dinamo, pentru care a jucat în perioada 2018-2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În exclusivitate pentru Antena Sport, Deian Sorescu a anunțat că abia așteaptă meciul cu FCSB, fosta sa rivală din Liga 1.

Ștefan Târnovanu râde de Deian Sorescu, după declarația fostului dinamovist

„E clar că este un duel mai special pentru mine, pentru că am trăit derby-uri”, a spus Deian Sorescu, după aflarea veștii că va juca împotriva FCSB-ului în cantonamentul din Turcia.

Între timp, a venit și replica lui Ștefan Târnovanu. Portarul FCSB-ului s-a arătat amuzat de declarația fostului dinamovist și a recunoscut că nu înțelege cum ar mai putea exista vreo rivalitate între el și trupa roș-albastră, la ora actuală.

„Nu știu, am văzut echipele cu care jucăm în cantonament. Nu știu ce rivalitate poate să fie, dacă el e acolo (râde). Probabil e dinamovist pursânge, habar n-am”, a spus Ștefan Târnovanu, prezent la vizita medicală a FCSB-ului.

Reclamă

FCSB va pleca în Antalya pe 8 ianuarie, unde va juca două meciuri amicale, pe 15 şi 16 ianuarie, cu Pogon Szczecin şi Rakow Czestochowa.

Ștefan Târnovanu visează la titlu, alături de FCSB: „Ne dorim foarte mult!”

Ștefan Târnovanu visează la primul titlu câștigat de FCSB după o așteptare de 8 ani. El a vorbit și despre rivalitatea cu Andrei Vlad, despre care a avut numai cuvinte de laudă, precum și despre adversarul care îi dă cei mai mulți fiori.

De asemenea, Târnovanu speră ca vicecampioana României să primească „undă verde” pentru a juca în Ghencea.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost suficient (n.r. – despre vacanță), au fost două săptămâni în care ne-am liniștit și noi. Au fost foarte multe meciuri de la începutul sezonului și cred că ne-a priit. Se vorbește (n.r. – despre titlu), pentru că întotdeauna s-a vorbit la Steaua (n.r. – FCSB) și sper ca de această dată s-o facem. Sperăm și noi să reușim pentru că ne dorim foarte mult. Suntem tineri și avem dorință să câștigăm. Distanța (n.r. – față de Farul) e recuperabilă. Cât timp matematic e posibil, noi o să luptăm.

Și anul trecut în play-off am fost foarte foarte aproape să facem surpriza, revenind de la acea distanță mare de puncte. Sperăm ca până la intrarea în play-off să mai recuperăm ceva puncte și apoi să ducem lupta până la capăt.

(N.r. – Despre plecările de la FCSB) Nu știu și nu depinde de mine cine și când pleacă. Cine o să fie aici, clar o să fie bine primit în grup pentru că suntem uniți, ne înțelegem bine și dacă va veni cineva, îl vor primi cu brațele deschise.

Ștefan Târnovanu, laude la adresa „rivalului” Andrei Vlad: „A apărat senzațional!”

(N.r. – Despre rivalitatea cu Andrei Vlad) Și Vlad cât a apărat, a apărat senzațional. Au fost momente la foarte multe echipe în care ambii portari au apărat bine. Eu sunt convins că cine va apăra, o va face cât mai bine și ne vom ajuta echipa amândoi. Normal, tot timpul te motivează concurența. Și faptul că el a făcut niște meciuri foarte bune, mă face să muncesc și să lupt mai mult.

Cel mai periculos adversar, după cum bine știm cu toții, este CFR. Dar nici alte echipe n-ar trebui excluse pentru că mai sunt foarte multe meciuri și vom vedea la final.

(N.r. – va juca FCSB în Ghencea?) Sperăm, nu știu dacă se poate. Nu ține de noi, noi ne facem treaba, ne antrenăm, jucăm unde e nevoie, ori pe Arenă, ori în Ghencea, dacă se poate”, a mai declarat Ștefan Târnovanu.

FCSB se află pe locul 3 în Liga 1, la 7 puncte în spatele Farului, cu 9 etape rămase din sezonul regulat.

Reclamă

Jucătorii de la FCSB prezenți la vizita medicală:

Portari: Târnovanu, A. Vlad, Al. Maxim

Fundași: V. Crețu, Al. Pantea, Haruț, Dawa, Ciobanu, Șerban

Mijlocași: Șut, Nikolov, Edjouma, D. Popa, D. Olaru, Oaidă, Radaslavescu

Atacanți: Vl. Tudor, Vl. Toma, Cordea, Compagno, Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman

Risto Radunovic, Joonas Tamm și Billel Omrani au lipsit de la vizita medicală de astăzi, urmând să o efectueze mâine.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și