Închide meniul

CFR Cluj – FCSB | Vlad Chiricheș vrea să se întoarcă la FCSB: „E clar!” Anunțul uriaș făcut înaintea derby-ului din Gruia

Cosmin Cioboată Publicat: 17 aprilie 2022, 16:40

CFR Cluj – FCSB | Vlad Chiricheș vrea să se întoarcă la FCSB: „E clar! Anunțul uriaș făcut înaintea derby-ului din Gruia

CFR Cluj - FCSB | Vlad Chiricheș se gândește să revină la FCSB

Profimedia

  • CFR Cluj – FCSB | Vlad Chiricheș se gândește să revină la FCSB!
  • Anunțul uriaș făcut înaintea derby-ului din Gruia

Vlad Chiricheș (32 de ani) va fi în tribune la derby-ul CFR Cluj – FCSB. Căpitanul naționalei României a vorbit cu plăcere despre perioada petrecută în tricoul roș-albastru. Fundașul de la Sassuolo nu exclude o posibilă revenire la FCSB, pe finalul carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheș se gândește să revină la FCSB înainte să agațe ghetele în cui. Înaintea „finalei” CFR Cluj – FCSB, fundașul de 32 de ani a vorbit cu emoție în glas despre momentele superbe petrecute alături de roș-albaștri.

CFR Cluj – FCSB | Vlad Chiricheș se gândește să revină la FCSB! Anunțul uriaș făcut înaintea derby-ului din Gruia

Internaționalul român, de la Sassuolo, va fi invitat de lux la derby-ul din Gruia, programat diseară (20:30) și transmis în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Reclamă

„Au fost multe (n.r. – momente frumoase la FCSB). Nu știu dacă pot să spun doar un moment. Am câștigat campionatul cu Steaua (n.r. – FCSB), am jucat în Europa League, am eliminat pe Ajax, am câștigat împotriva lui Chelsea. Sunt momente extraordinare pe care le-am trăit aici, le port în mintea mea și mă bucur de ele când mi le amintesc.

(N.r. – Te vei întoarce la FCSB?) E destul de greu sa răspund la întrebarea asta. Nu știi ce faci de pe o zi pe cealaltă. Dar e clar că Steaua a rămas în sufletul meu și îmi doresc să mă întorc pe finalul carierei.”, a declarat Vlad Chiricheș, pentru FCSB TV.

Reclamă

Chiricheș a evoluat la FCSB în perioada 2011-2014, reușind să câștige un titlu și o Supercupă a României.

Vlad Chiricheș a venit la Cluj direct din Italia. Sâmbătă după-amiază, fundașul de 32 de ani a fost integralist în meciul dintre Cagliari și Sassuolo, scor 1-0, din Serie A.

CFR Cluj – FCSB | Chiricheș, invitat de lux în Gruia! Ce i-a spus lui Octavian Popescu înaintea „finalei” pentru titlu

Fostul fundaș al „roș-albaștrilor” a avut o discuție specială cu Octavian Popescu, considerat unul dintre jucătorii de mare viitor ai fotbalului românesc.

Reclamă 4 / 0/3

Vlad Chiricheș l-a întrebat pe tânărul atacant dacă este în formă pentru „finala” pentru titlu, din Gruia.

„E bine că am reușit să am 2-3 zile libere și chiar îmi doream să îi văd pe băieți. Să le urez baftă pentru meciul din seara asta. O să fiu în tribună și o să îi susțin. Pe mulți dintre ei îi cunosc, le-am urat baftă. La nivel de sfaturi, nu sunt genul să le spun ce trebuie să facă. Ei știu foarte bine ce au de făcut, trebuie să câștige.

Am vorbit cu Tavi (n.r. – Octavian Popescu), ne-am văzut la hotel. I-am urat baftă. L-am întrebat dacă e în formă și sper ca în seara asta să facă un joc bun și să ajute echipe să câștige. (N.r. – Despre tinerii jucători) Important e să aibă încredere în ceea ce fac ei. Să aibă o mentalitate puternică, să muncească foarte mult și să fie serioși. Cu ajutorul acestor lucruri, combinate cu talentul lor, pot să reușească.”, a spus Vlad Chiricheș, pentru FCSB TV.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!