Închide meniul
EXCLUSIV

Dumitru Dragomir a explicat criza fără ieşire de la FCSB: „Nu au valoare”. Singurele excepţii

Dan Roșu Publicat: 25 iulie 2022, 12:33 / Actualizat: 25 iulie 2022, 14:50

Dumitru Dragomir a explicat criza fără ieşire de la FCSB: „Nu au valoare. Singurele excepţii

Dumitru Dragomir, discurs fabulos despre Leo Strizu

Dumitru Dragomir, în timpul unui meci / Hepta

  • FCSB e aproape să piardă banii din grupele Conference League
  • Dumitru Dragomir explică cum a ajuns FCSB în această situaţie

Dumitru Dragomir a explicat criza fără ieşire de la FCSB. Fostul şef de la Ligă susţine că lipsa de valoare a majorităţii jucătorilor a dus la situaţia fără precedent a vicecampioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB tremură acum pentru calificarea în turul 3 preliminar al Conference League, după ce a fost învinsă în Georgia de Saburtalo, cu 1-0. În Superliga, roş-albaştrii au un punct după două etape, pierzând derby-ul cu Rapid, 0-2.

Pe de altă parte, Dragomir susţine că Gigi nu va renunţa la fotbal, chiar dacă va pierde cele 7 milioane de euro care sunt asigurate de prezenţa în grupele Conference League.

Reclamă

Dumitru Dragomir a explicat care este motivul pentru care criza de la FCSB s-a adâncit

„Nu au valoare. În afară de Tănase, Octavian Popescu, Stoica, Vlad portarul şi Popescu celălalt, restul sunt fără busolă. Şi fundaşul stânga, Radunovic. De calificat se califică.

Becali iubeşte fotbalul şi trăieşte pentru el. A băgat zeci de milioane de euro. Numai în bază a băgat 30-40 de milioane de euro”, a spus Dragomir, pentru Antena Sport.

Reclamă

Gigi Becali, pregătit să renunțe la FCSB

Meciul cu Saburtalo este o adevărată finală pentru Gigi Becali, care e pregătit să renunțe la FCSB, în cazul în care vicecampioana va trăi o nouă umilință.

„Pe mine mă interesează ce pot salva. De jucători v-am spus ce v-am spus data trecută. Avem un meci joi la care trebuie să ne concentrăm. Dacă nu ne calificăm în Conference League, trebuie să iau nişte măsuri. Să văd ce mai pot recupera şi ce pot face. Am un meci joi, mă concentrez doar pe el.

Voi lăsa jucători să plece. Dacă nu ne calificăm în grupe, eu încep operaţiunea de retragere. Să dea Dumnezeu să nu mă retrag, dar dacă nu ne calificăm, nu o să mai vezi salarii de 30.000. Veţi vedea 7.000, 8.000 de euro”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

 

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:50 LIVE TEXTCFR Cluj – FCSB 0-0. Oaspeţii, atac furibund asupra titlului din Liga 1 20:36 FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, Dinamo a urcat pe loc de baraj! Cum arată acum clasamentul în play-out 20:30 FotoBayer Leverkusen a câştigat Bundesliga pentru prima oară în istorie! Fanii au invadat terenul înainte de fluierul final 20:00 Dinamo – Poli Iaşi 1-0. Ahmed Bani, salvatorul „câinilor” în minutul 90+3! Dinamo a urcat pe locul 7 în play-out! 19:57 Primele informaţii despre starea lui Luca Mihai, jucătorul lui Poli Iaşi care a ieşit cu masca de oxigen pe faţă de pe teren! 19:46 Stefanos Tsitsipas a câştigat turneul de la Monte Carlo! Grecul, alături de Ilie Năstase într-un top select 19:38 VideoMicuţii fani ai lui Dinamo, susţinere superbă pentru „câini” şi cu Poli Iaşi! Cum încearcă să salveze echipa de la retrogradare! 19:24 A ieşit cu masca de oxigen de pe teren, dar Ovidiu Haţegan a dat doar galben! Tony Da Silva le-a arătat obrazul arbitrilor 19:00 UPDATEMomente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Un jucător al „Ciocănarilor” s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos cu targa! 18:41 Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă Vezi toate știrile
Pe același subiect
CFR Cluj - FCSB LIVE TEXT (21:00)
Liga 1 • 20:50
CFR Cluj – FCSB 0-0. Oaspeţii, atac furibund asupra titlului din Liga 1
Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar
Liga 1 • 11:22
„O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!”
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre "palma" primită de antrenorii români de la Gigi Becali
Liga 1 • 9:00
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!”
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor
Liga 1 • 13 apr., 23:23
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor: „Se poate!” Ce a spus despre ţintele FCSB-ului
Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal
AntenaPLAY • 13 apr., 20:36
Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal