Închide meniul

Florinel Coman, într-o formă de zile mari! „Mbappe de România” a marcat şi în amicalul cu Oţelul Galaţi. Execuţie spectaculoasă a atacantului de la FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 iulie 2022, 21:50

Reclamă
Florinel Coman, într-o formă de zile mari! „Mbappe de România a marcat şi în amicalul cu Oţelul Galaţi. Execuţie spectaculoasă a atacantului de la FCSB

Florinel Coman este într-o formă de zile mari. Gol în Oţelul - FCSB

Florinel Coman, încă un gol pentru FCSB / Profimedia

Florinel Coman este într-o formă de zile mari. Atacantul de 24 de ani a marcat în amicalul Oţelul Galaţi – FCSB, jucat cu casa închisă. 15.000 de fani au fost prezenţi în tribună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimul meci test al verii, fotbaliştii lui Toni Petrea s-au chinuit să înscrie în poarta echipei antrenate de Dorinel Munteanu. În minutul 67, „Mbappe de România” a dat lovitura.

Florinel Coman, într-o formă de zile mari. Gol spectaculos în Oţelul – FCSB

Pantea i-a centrat perfect lui Coman, care a rămas singur în marginea careului advers. Acesta a şutat din întoarcere, la colţul lung, şi nu i-a dat nicio şansă lui Dur-Bozoancă.

Florinel Coman a purtat banderola de căpitan în momentul marcării golului. O primise după ce Olaru s-a accidentat la umăr şi a fost schimbat. „Mbappe” a fost cel mai în formă jucător al lui FCSB în pauza competiţională. A avut evoluţii remarcate şi în celelalte amicale ale roş-albaştrilor.

Internaţionalul român a reuşit două pase de gol în victoria cu FC Sfântu Gheorghe, scor 6-0, şi a marcat în poarta celor de la Zimbru Chişinău, în succesul cu 6-1.

Reclamă

Florinel Coman, în centrul atenției la meciul Zimbru – FCSB 1-6

Florinel Coman s-a aflat în centrul atenției la meciul amical Zimbru Chișinău – FCSB, câștigat cu 6-1 de vicecampioana României. Atacantul de 24 de ani a marcat primul său gol după un an, iar întregul stadion i-a scandat numele.

Coman a fost aclamat de spectatorii moldoveni veniți să vadă la lucru echipa lui Toni Petrea. Florinel Coman a dus scorul la 2-0 în minutul 28, cu o execuție simplă din fața porții, după pasa lui Octavian Popescu.

„Mbappe de România” a fost aclamat de fanii lui Zimbru. „Florinel, Florinel!” s-a auzit puternic din tribunele arenei. Florinel Coman a spart „gheața” la FCSB, după o așteptare de un an. Internaționalul român nu mai marcase pentru „roș-albaștri” din vara anului 2021.

Reclamă 4 / 0/3

Ultimul gol înscris de Coman a fost în meciul cu Șahtior Karagandy, din manșa retur a turului 2 preliminar din Conference League. În partida respectivă, din deplasare, Florinel Coman a punctat în minutul 76. El a marcat și la loviturile de departajare, pierdute de FCSB cu 3-5, după 2-2 la general.

Prima imagine cu Florinel Coman şi fetiţa sa

A apărut prima imagine cu Florinel Coman tată. Acesta are o fetiţă, ce se va numi Kasia. Ioana Timofeciuc, soţia atacantului, a născut în seara de miercuri.

Florinel Coman şi Ioana Timofeciuc au devenit părinţi. Atacantul de la FCSB, în vârstă de 24 de ani, are o fetiţă, şi prima imagine cu fericita familie a fost postată de tânara mămică.

Florinel Coman, atacantul lui FCSB a devenit tată, după ce Ioana Timofeciu a născut miercuri, pe cale naturală, la o maternitate din Constanţa. Oficialii clinicii au dezvăluit şi cum o va chema pe micuţă. Kasia este numele ales.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și