Închide meniul

Mihai Stoica, reacţie fabuloasă când a vorbit despre lupta la titlu: „Are şanse cum are PSG în Franţa!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 iulie 2022, 13:52

Mihai Stoica, reacţie fabuloasă când a vorbit despre lupta la titlu: „Are şanse cum are PSG în Franţa!

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, pune presiune pe CFR Cluj

Hepta

Mihai Stoica, reacţie fabuloasă când a vorbit despre lupta la titlu. Managerul general al FCSB spune că CFR Cluj este principala favorită la titlu şi în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a spus presiune pe cei de la CFR Cluj înaintea campionatului. A spus că şansele ardelenilor sunt la fel de mari ca cele ale echipei lui Messi, Mbappe şi Neymar în Franţa.

Mihai Stoica, reacţie fabuloasă când a vorbit despre lupta la titlu

CFR este de departe favorită (n.r. la titlu. (Reporter: Luaţi în calcul şi Rapidul?) CFR este de departe favorită. Are şanse cam cum are PSG în Franţa. Nu pot să iau în calcul pe nimeni din moment ce doar pe CFR o văd favorită„, a spus Mihai Stoica la o conferinţă de presă.

Mihai Stoica mai spune că CFR Cluj are asigurată prezenţa în grupele Conference League. Pentru a realiza acest lucru, CFR Cluj trebuie să treacă de două tururi preliminarii în Champions League.

„Campioana este sigură de participarea în grupele Conference League. Petrescu nu se poate împiedica cum s-a împiedicat CFR de Dudelange. O să vedeţi, va fi un galop de sănătate returul cu Pyunik. După are un adversar mai mult decât accesibil. După una e să joci cu Dinamo Zagreb, alta cu Malmo”, a mai spus Mihai Stoica.

Reclamă

Managerul general al FCSB a vorbit din nou despre decizia lui Eduar Novak, pe care o susţine. Ministrul Sportului, Eduard Novak, a semnat un ordin care stabileşte obligativitatea unei ponderi de participare de minimum 40% a sportivilor români, din totalul de sportivi participanţi în competiţiile sportive naţionale oficiale, în sporturile de echipă.

Cred că de mai bine de 30 de ani Eduard Novak este primul ministru al Sportului care vrea să facă ceva pentru sportul românesc. Pentru sporturile de echipă, care suferă, e prea bună comparaţia ca să nu o repet. Eu am prins echipa de handbal a României campioană mondială. Fără să fiu un suporter al handbalului. I-am văzut jucând pe Gaţu, pe Radu Voina, pe Birtalan… chiar şi încoace, pe Nicolae Munteanu, pe Berbecea. Nu cunosc niciun handbalist acum. Ştiu că există un portar de valoare la Dinamo, dar nu e român. Ştiu că există sportivi şi sportive din străinătate care câştigă mai mult decât orice sportiv din România la ora asta, din bugetul de stat, dar nu sunt români. Şi atunci, ce încearcă să facă Eduard Novak, este în beneficiul sportului românesc, implicit al fotbalului.

Cum ar putea să ne creeze probleme nouă când noi am dat un semnal foarte clar. Noi aducem jucători străini numai unde nu găsim sub nicio formă jucători români. De când am realizat că o construcţie sănătoasă reclamă să ai o academie în care să investeşti, da. Sigur că pe noi ne interesează Universitatea Craiova, CFR. CFR nu este dezavantajată. Are portar român, îi are pe Manea care este titular în echipa naţională, îl are pe Burcă titular în echipa naţională, îl are pe românul Camora titular în echipa naţională şi are jucători sub 21 de ani. E clar că 5 români vor juca la CFR în formula de start. Nu cred că cineva îşi permite să ţină pe bancă jucători titulari din echipa naţională.„, a mai spus Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mihai Stoica a vorbit despre lupta la titlu
  • Cum a pus presiune pe echipa lui Dan Petrescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și