Închide meniul

Rapid s-a răzgândit! Câte bilete îi mai oferă FCSB-ului, la derby-ul din Giuleşti

Viviana Moraru Publicat: 18 iulie 2022, 16:46 / Actualizat: 18 iulie 2022, 20:31

Rapid s-a răzgândit! Câte bilete îi mai oferă FCSB-ului, la derby-ul din Giuleşti

Rapid - FCSB, aproape sold out

Suporterii Rapidului, în timpul unui meci / Hepta

  • Rapid le alocă doar 600 de bilete celor de la FCSB
  • „Giuleştenii” au făcut anunţul prin intermediul paginilor oficiale

Rapid a anunţat, prin intermediul paginilor oficiale, că le vor aloca doar 600 de bilete celor de la FCSB, pentru partida de duminică seara. Astfel, „giuleştenii” vor suplimenta numărul de bilete pentru fanii vişinii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid şi FCSB se vor întâlni în a doua etapă din Superliga. Cele două nu au avut startul dorit în noul sezon, „giuleştenii” pierzând pe terenul campioanei, după un final dramatic, iar FCSB a remizat pe teren propriu cu nou-promovata U Cluj.

Rapid le oferă fanilor FCSB doar 600 de bilete. Anunţul oficial

Oficialii celor de la Rapid le-au făcut o surpriză fanilor, şi le vor suplimenta numărul de bilete, alocat pentru meciul cu FCSB. Astfel, echipei oaspete, le vor fi acordate doar 600 de bilete, în sectorul destinat lor.

Reclamă

„Avem o surpriză pentru suporterii noștri! La meciul de duminică, cu FCSB, am decis să le oferim oaspeților doar 600 de locuri, în sectorul destinat acestora, astfel încât vom suplimenta numărul de locuri pentru rapidiști cu 2400”, a fost anunţul transmis de cei de la Rapid, pe pagina oficială de Facebook.

Totodată, pentru a se evita altercaţiile între suporteri din timpul partidei, „giuleştenii” au anunţat ca va exista o zonă liberă între sectorul destinat fanilor FCSB şi sectorul fanilor rapidişti.

Reclamă

„Între sectorul oaspeților și cel al suporterilor rapidiști de la Peluza Sud va exista o zonă tampon, de 800 de locuri”, au mai completat cei de la Rapid.

Gigi Becali se teme de meciul cu Rapid: ”Dacă jucăm aşa, o să fim ciuca bătăilor”

Gigi Becali se teme de meciul cu Rapid, din etapa a doua a Superligii, după evoluția roș-albaștrilor din partida cu U Cluj, terminată la egalitate, 1-1.

Mai mult, Becali susține că dacă jocul vedetelor sale nu se va schimba, acesta va pierde și banii din grupele Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

”Ce să văd? Dacă jucăm aşa, o să fim ciuca bătăilor dacă jucăm aşa. Nici calificare, nici Conference. Eu am înnebunit… vreau posesie, băi Toni Petrea vreau posesie. Pasează! Pas, pas, pas, până îi oboseşti!

De ce nu au pasat? Pentru că Tavi când ajunge mingea la el e vedetă. Şi eu sunt vinovat. Pentru ce driblezi să pierzi mingea? Cordea când vine mingea vrea să dea ca Maradona. Pasează, mă!”, a spus Becali, la Digi Sport.

Adi Mutu, mesaj categoric pentru Dan Şucu şi Victor Angelescu după înfrângerea cu CFR Cluj

Adi Mutu a avut un mesaj categoric pentru Dan Şucu şi Victor Angelescu, după CFR Cluj – Rapid, scor 1-0, din prima etapă a Superligii. Antrenorul giuleştenilor a cerut de urgenţă întăriri pentru a putea conta în lupta pentru play-off

„Briliantul” e convins că a avut un ghinion incredibil în Gruia, pe terenul campioanei en-titre. A fost nevoit să facă trei schimbări încă din prima repriză. L-a pierdut şi pe Rareş Ilie, care a semnat cu Nice şi a adus 5 milioane de euro în conturile Rapidului.

„O seară plină de ghinion. Am fost nevoiţi în minutul 30 să facem 3 schimbări. Eu cred că un punct era meritat. A fost un meci deschis, spectaculos, dar acesta este fotbalul. Sunt lucruri pe care nu putem să le controlăm, au fost accidentări neaşteptate. Venim după o pregătire, dar e o seară plină de ghinion şi s-a văzut până la sfârşit.

Cred că în repriza a doua am jucat fotbal. Am dominat în anumite momente CFR-ul, echipa campioană. Prin pase, pentru că talia nu ne ajuta. Am încercat să construim printr-o posesie progresivă. Gândiţi-vă că astăzi, în lot am avut 7 jucători U21. Am făcut cele trei schimbări şi, în cele trei momente, aveam numai copii. Oricum, era greu pentru că aveam numai jucători neexperiementați pe bancă. Pe final, am terminat meciul bine, fără accidentați. A fost o seară plină de ghinion.

Avem nevoie de jucători, asta e clar. Conducerea știe acest lucru și sper să luăm cât mai repede 4-5 jucători”, a declarat Adi Mutu pentru digisport.ro.

Reclamă

Pentru Rapid urmează alte două meciuri „de foc”. Etapa viitoare primeşte vizita rivalei FCSB, pe stadionul din Giuleşti. La o săptămână distanţă, jucătorii lui Adi Mutu au deplasare în Bănie, cu Universitatea Craiova.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!