Închide meniul
VIDEO

FCSB – „U” Cluj şi CFR Cluj – Rapid, în prima etapă din Superligă! Cu cine vor juca Universitatea Craiova, Farul Constanţa şi Petrolul Ploieşti

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 iulie 2022, 14:10

FCSB – „U Cluj şi CFR Cluj – Rapid, în prima etapă din Superligă! Cu cine vor juca Universitatea Craiova, Farul Constanţa şi Petrolul Ploieşti

CFR Cluj - Rapid, în Liga 1

GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO

  • FCSB – „U” Cluj şi CFR Cluj – Rapid, în prima etapă din Superligă
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

FCSB – „U” Cluj şi CFR Cluj – Rapid sunt cele mai tari meciuri care vor avea loc în prima etapă din Superligă. Tragerea la sorți a țintarului Ligii 1 a avut loc la Hotelul Marriott din Capitală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noul sezon din Liga 1 va fi primul fără Dinamo. Gruparea din Ştefan cel Mare a retrogradat pentru prima oară în istoria de 74 de ani a clubului şi va evolua în Liga 2.

  • 16 echipe vor lua startul în noul sezon din Superligă. Acesta va începe pe 15 iulie

FCSB – „U” Cluj şi CFR Cluj – Rapid, în prima etapă din Superligă

Update: Etapa 1 din Superligă e următoarea:

Petrolul – Voluntari
FC Argeș – UTA Arad
Universitatea Craiova – Sepsi
FCSB – Universitatea Cluj
CFR Cluj – Rapid
Farul – FC U Craiova 1948
Hermannstadt – Mioveni
FC Botoșani – Chindia Târgoviște

Update: FCSB – Universitatea Cluj şi CFR Cluj – Rapid se vor juca în prima etapă!

Reclamă

Update: Fiecărei echipe i se va atribui un număr pe schema numerică.

Update: A început tragerea la sorţi!

„Este primul sezon în care VAR-ul va opera la toate meciurile din Liga 1. Avem şi o minge nouă. Sper ca împreună să facem din Superliga cea mai importantă competiţie de fotbal din România, aşa cum este, şi să reuşim să creştem atât audienţele pe stadioane, un obiectiv principal pentru noi, cât şi audienţele din zona tv.

Reclamă 4 / 0/3

Parteneriatul este pe doi ani de zile, suma este 28 de milioane de euro, pe care o plătim noi Ligii pentru drepturile tv şi comerciale”, a transmis Orlando Nicoară, directorul general al eAD.

Echipele care vor participa în noul sezon din Liga 1:

CFR Cluj
FCSB
CS Universitatea Craiova
Rapid
Farul
FC Botoșani
FC Argeș
FC Voluntari
FCU Craiova
Sepsi
Chindia
UTA
CS Mioveni
Petrolul
Hermannstadt
U Cluj

Lupta la titlu în Liga 1, afacere în doi. Anunţul lui Helmut Duckadam

Lupta la titlu în Liga 1 va fi o afacere în doi între FCSB și CFR Cluj. O spune marele Helmut Duckadam, care nu le dă nicio șansă Rapidului și Universității Craiova.

”Eroul de la Sevilla” este ferm convins că singura echipă care poate opri hegemonia echipei lui Dan Petrescu este FCSB. CFR Cluj s-a încoronat campionă în Liga 1 în ultimele 5 sezoane.

„Mi-ar plăcea să cred că va fi oprită dominația CFR-ului, dar cred că tot ei sunt favoriți. Singura care va putea să o oprească pe CFR este tot FCSB. Eu cred că Universitate Craiova nu va reuși.

A rămas cu același lot de jucători, îl știm, au avut perioade mai bune, mai puțin bune. Cred că lupta la campionat se va da între CFR Cluj și FCSB”, a declarat Helmut Duckadam, potrivit sport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, mesaj „războinic” pentru CFR Cluj înaintea noului sezon

Gigi Becali a avut un mesaj clar pentru rivalii de la CFR Cluj înaintea noului sezon din Liga 1, care va începe pe 16 iulie. Patronul FCSB spune că echipa sa este „cu 3 clase” pentru campioana din ultimele 5 sezoane. Latifundiarul din Pipera consideră că, la fel ca în sezonul trecut, lupta pentru trofeu se va da între FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Gigi Becali a început deja „războiul” declarațiilor, cu mai bine de două săptămâni înaintea debutului noului sezon din Liga 1.

„(N.r. – Despre CFR Cluj) Îşi permit să cheltuie nişte bani că joacă în Europa League, dacă nu sigur în Conference League. Noi avem 100% şanse la campionat, suntem 3 clase peste ei valoric.

Peste CFR, că noi cu CFR ne batem. Anul ăsta mai avem încă 10% în plus, VAR-ul. Va fi exact aceeaşi luptă care a fost anul ăsta. FCSB, CFR Cluj, Craiova, în ordinea asta. Eu aşa cred. Asta va fi lupta la titlu”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Dumitru Dragomir e convins: „La anul, tot CFR Cluj va fi campioană!”

Dumitru Dragomir e convins că CFR Cluj va câştiga titlul la anul. Fostul preşedinte al LPF este de părere că Gigi Becali nu are ca obiectiv cucerirea campionatului în România, ci doar profitul.

Anunţul „Oracolului din Bălceşti” vine la scurt timp după ce echipa lui Dan Petrescu a cucerit al cincilea titlu consecutiv. CFR Cluj s-a luptat cu FCSB pentru titlu până în ultima etapă, când ardelenii au profitat de remiza roş-albaştrilor cu FC Voulntari, scor 2-2.

„Parcă s-a ales praful în ultimii 10 ani! Dar nimeni nu face nimic, nici guvernanții, nici cei de la Ligă, nici cei de la Federație, care nu fac nimic nici pentru prezentul, nici pentru viitorul fotbalului. Dacă cei de la FRF erau serioși, implementau VAR-ul pentru ultimele etape și puneau meciurile de la aceeași oră.

Eu am spus de la începutul anului că CFR Cluj va fi campioană. La anul, tot CFR va fi! De ce? Pentru că cei de acolo se pricep și sunt serioși. Pe Gigi Becali nu-l interesează că n-a mai luat titlul. El câștigă bani, asta înseamnă capitalismul”, a declarat Dumitru Dragomir.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele 17
apr.
23:57
Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României
17
apr.
23:25
„S-ar potrivi!” Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund
17
apr.
23:20
Corona Brașov este campioana României la hochei! Echipa de sub Tâmpa a reușit o „triplă” istorică
17
apr.
22:55
Anunţ teribil pentru Simona Halep! Motivul pentru care ar putea să nu primească wild card la Roland Garros
17
apr.
22:41
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor
17
apr.
22:12
Bernadette Szocs – Manyu Wang, LIVE VIDEO (13:00, AntenaPLAY), în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024
17
apr.
22:07
„Finalele se câștigă!” Florin Maxim a uimit pe toată lumea după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României!
17
apr.
21:37
Cum le-a dat Corvinul o lovitură uriașă cluburilor din playoff! Ce înseamnă calificarea echipei din Liga a 2-a în finala Cupei
Vezi toate știrile
Pe același subiect
S-au tras la sorţi optimile de finală ale Europa League
Europa League • 23 feb., 13:43
S-au tras la sorţi optimile de finală ale Europa League. Cu cine se vor lupta pentru calificare Liverpool, AC Milan şi Benfica
Tragerea la sorţi Conference League
Conference League • 18 dec., 15:47
Conference League | A avut loc tragerea la sorţi pentru meciurile din play-off! Toate partidele şi programul competiţiei
Europa League | S-au tras la sorţi duelurile din play-off
Europa League • 18 dec., 14:42
Europa League | S-au tras la sorţi duelurile din play-off. Cum arată lupta pentru un loc în optimile de finală
Tragerea la sorţi UEFA Champions League
Liga Campionilor • 18 dec., 13:19
Tragerea la sorţi UEFA Champions League! Napoli – Barcelona, capul de afiş. Toate meciurile din optimi
Tragerea la sorţi a play-off-ului pentru EURO 2024
Preliminarii EURO 2024 • 23 nov., 13:20
A avut loc tragerea la sorţi a play-off-ului pentru EURO 2024! Luptă încinsă pentru ultimele echipe calificate la turneul final