Închide meniul

„Toate discuţiile au fost din străinătate!” Edi Iordănescu a vorbit despre viitorul său. Care este singura ofertă concretă pe care o are

Dragoș Vasile Publicat: 12 ianuarie 2022, 14:13

Reclamă
„Toate discuţiile au fost din străinătate! Edi Iordănescu a vorbit despre viitorul său. Care este singura ofertă concretă pe care o are

Lovitură pentru Răzvan Burleanu

Catalin Ciupureanu/SPORT PICTURES

Edi Iordănescu a vorbit despre viitorul său

Edi Iordănescu nu are de gând să mai antreneze în Liga 1. După experienţele de la CFR Cluj şi FCSB, tehnicianul se simte pregătit pentru a pleca la o echipă din afară. Acesta este dorit în Grecia, Anglia, dar şi ţările arabe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu mi-e foarte confortabil să vorbesc public asta. Nu intru foarte mult în detalii. Sunt extrem de conştient că după ce am fost la FCSB şi CFR Cluj îmi e foarte greu să continui în competiţia internă. M-ar motiva foarte puţin să nu intru în lupta pentru competiţia internă. Întâmplarea face că toate discuţiile au fost din străinătate.

E adevărat că a fost o ofertă din Grecia de la un club cu care am fost în contact în ultimii trei ani. Este o discuţie concretă din zona Golfului, dar sunt anumite lucruri care mă ţin în loc. Este adevărat că mai sunt discuţii din Europa. Am fost abordat de un impresar care mi-a spus că sunt în short list pentru un club din Anglia. Vedem dacă se poate materializa. Singura ofertă pe care o am e din zona Golfului”, a spus Edi Iordănescu, potrivit sport.ro.

EXCLUSIV | Edi Iordănescu a refuzat oferta lui Atromitos

Edi Iordănescu a refuzat-o pe Atromitos. Chiar dacă presa din Grecia a anunţat că cele două părţi au ajuns la un numitor comun, sursele AS.ro susţin că Iordănescu nu a acceptat oferta elenilor.

„Iordănescu o preia pe Atromitos. Antrenorul român este aşteptat miercuri la noi în ţară pentru a semna noul contract”, au scris grecii. Totuşi, Iordănescu preferă să mai aştepte până să preia altă echipă, chiar dacă elenii au insistat pentru aducerea lui.

Reclamă

Asta după ce Edi s-a despărţit de FCSB, după un parcurs bun, cu 8 victorii, două remize şi două înfrângeri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și