Închide meniul

Top 10 al celor mai valoroşi fotbalişti români. Surpriză uriaşă: prezenţa unui jucător care nu are nicio selecţie la naţionala

Publicat: 14 octombrie 2024, 8:43

Reclamă
Top 10 al celor mai valoroşi fotbalişti români. Surpriză uriaşă: prezenţa unui jucător care nu are nicio selecţie la naţionala

Top 10 al celor mai valoroşi fotbalişti români. Surpriză uriaşă: prezenţa unui jucător care nu are nicio selecţie la naţionala

Jucătorii României, în timpul meciului cu Ucraina de la EURO 2024/ Profimedia Images

Top 10 al celor mai valoroşi fotbalişti români. Surpriză uriaşă: prezenţa unui jucător care nu are nicio selecţie la naţionala. Conform celor de la Transfermarkt, Radu Drăguşin rămâne cel mai valoros jucător român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin, care a înscris în Cipru primul gol pentru naţionala României, este cotat la 25.000.000 de euro. Pe locul al doilea, la distanţă mare, se află Dennis Man. Jucătorul celor de la Parma este cotat la 10.000.000 de euro.

Top 10 al celor mai valoroşi fotbalişti români

Următorii jucători în top, la egalitate, sunt Florinel Coman şi Darius Olaru: 7.000.000 de euro. Pe locul 5 al celor mai valoroşi jucători români se află chiar căpitanul Nicolae Stanciu: 4.500.000 de euro. Pe locurile 6.9, cu aceeaşi cotă de piaţă, se află Alexandru Măţan, Alexandru Mitriţă, Denis Drăguş şi Andrei Raţiu: 4 milioane de euro. Top 10 este închis de Răzvan Marin, cu 3.500.000 de euro.

Interesant este că Alexandru Măţan nu are nicio selecţie la naţionala mare a României. Măţan, care joacă în MLS la Columbus Crew, a reuşit un hat-trick de senzaţie meciul trecut.

DeJuan Jones deschisese anterior scorul, în minutul 4 al partidei. Pentru evoluţia lui din meciul cu New England, Măţan a fost notat de către site-ul flashscore.ro cu 9.9! Mijlocaşul român a fost, evident, MVP-ul partidei.

Reclamă
Reclamă

Scuze, ce? Sunt atât de mândră de iubitul meu! Nu-mi vine să cred că nu am fost acolo să fiu martoră la asta. Dar tot stadionul a fost”, a reacţionat soţia lui Alex Măţan, Elena Măţan, pe InstaStory.

În urma acestei victorii, Columbus Crew a acumulat 63 de puncte în Conferinţa de Est din MLS. Liderul Conferinţei de Est este echipa lui Lionel Messi, Inter Miami, care are 71 de puncte.

Alex Măţan (25 de ani) este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 4 milioane de euro.

Reclamă

Alex Măţan a cucerit un nou trofeu cu Columbus Crew în vara acestui an

Alex Măţan a cucerit un nou trofeu cu Columbus Crew în vara acestui an. Românul a intrat pe teren în minutul 84 al finalei Leagues Cup şi a reuşit să ofere o pasă de gol. Măţan l-a înlocuit pe Maximilian Arfsten.

În minutul 90+2, Alex Măţan a oferit un assist la golul marcat de Cucho Hernandez.

A fost prima oară în istoria clubului Columbus Crew când echipa americană a cucerit Leagues Cup.

Cucho Hernandez a reuşit o „dublă” pentru echipa lui Măţan, marcând în minutele 45 şi 90+2. Jacen Russell-Rowe a marcat ultimul gol al întâlnirii, în minutul 90+4.

Pentru Los Angeles FC a marcat, în minutul 57 al finalei, Olivier Giroud, fostul atacant al lui AC Milan. Columbus l-a transferat în 2021 pe Măţan de la Viitorul, pentru 1.5 milioane de euro. Măţan a fost ulterior împrumutat la Rapid. Din decembrie 2022 încoace a evoluat numai pentru echipa americană.

Măţan nu a debutat încă pentru naţionala de seniori a României. El are două prezenţe în tricoul naţionalei U23 a României.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:12

Mircea Lucescu, prima reacţie după ce Cornel Dinu l-a făcut praf pe George Puşcaş! Răspunsul selecţionerului României

19:00

LIVE SCORERomânia U20 – Elveția U20 0-0. Test important pentru „tricolorii” lui Costin Curelea

18:53

EXCLUSIV„Trebuie să fim atenţi!” Mircea Lucescu a identificat plusurile Lituaniei înaintea meciului cu România: „Folosesc mult asta”

18:46

EXCLUSIVMarius Marin, mesaj direct despre obiectivul României înainte de meciul cu Lituania (marți, 21:45, Antena 1 și AntenaPLAY)

18:36

EXCLUSIVMircea Lucescu a tras un semnal de alarmă în privinţa gazonului de la meciul Lituania – România: „Se va rupe”

18:33

„Pe ei i-aş chema!” Raul Rusescu a numit 3 trei atacanţi pe care i-ar aduce la naţionala României: „Mesajul este clar”

1 FotoPactul făcut de Ciprian Tătăruşanu cu soţia lui, după ce a trăit cea mai mare trădare: „La început nu m-a crezut!” 2 Erling Haaland a decis să plece de la Manchester City! Spaniolii anunţă „bomba” verii 2025 3 FotoDănuţ Lupu a răbufnit după ce Ianis Hagi le-a luat faţa lui Mitriţă şi Bîrligea: „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să și joace?” 4 Reacția englezilor după ce Radu Drăgușin a marcat în Cipru – România 0-3: „Exact de ce avea nevoie” 5 Program calificări și calendar complet Formula 1 în luna octombrie 2024 6 Cornel Dinu l-a făcut praf pe un jucător al naţionalei după Cipru – România 0-3: „Un dezastru viu, o glumă”
Citește și