Închide meniul

Top 10 cei mai valoroși fotbaliști români, la finalul anului 2022! FCSB și CFR Cluj dau câte un jucător

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 27 decembrie 2022, 11:39

Top 10 cei mai valoroși fotbaliști români, la finalul anului 2022! FCSB și CFR Cluj dau câte un jucător

Răzvan Marin e cel mai bine cotat jucător român

Răzvan Marin e cel mai bine cotat jucător român / Colaj Profimedia

Site-ul de specialitate transfermarkt.com a actualizat clasamentul celor mai valoroși fotbaliști români, la finalul anului 2022. FCSB și CFR Cluj dau câte un jucător în top 10, în timp ce stranierii domină iearhia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin este cel mai bine cotat jucător român, la ora actuală. Mijocașul împrumutat de Cagliari la Empoli valorează 8 milioane de euro.

Top 10 cei mai valoroși fotbaliști români, la finalul anului 2022

Podiumul este completat de Ianis Hagi (Rangers) și Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns), cu 7, respectiv 5.5 milioane de euro.

Darius Olaru (FCSB) și Andrei Burcă (CFR Cluj) sunt singurii jucători din Liga 1 din top 10, cu 5.3, respectiv 4 milioane de euro.

Olimpiu Moruțan este singurul fotbalist român din top 10 a cărui cotă de piață se află în creștere. Mijlocașul împrumutat de Galatasaray la Pisa ocupă locul 7, cu 5 milioane de euro.

Reclamă

Octavian Popescu este primul jucător sub linie, cu aceeași cotă de piață cu fostul său coleg, Florin Tănase.

Top 10 cei mai valoroși fotbaliști români, la finalul anului 2022:

Olimpiu Moruțan a vorbit deschis despre nivelul din Serie B

Recent, Olimpiu Moruțan a vorbit deschis despre nivelul din Serie B. Mijlocașul român s-a adaptat în Italia, acolo unde evoluează în Serie B pentru Pisa, ocupanta locului 5.

Reclamă 4 / 0/3

După o experiență neplăcută în Turcia, la Galatasaray, fostul mijlocaș de la FCSB are parte de un sezon foarte bun în liga a doua din Italia. Moruțan a contribuit la 11 goluri în acest sezon pentru Pisa, fiind un om esențial pentru formația din Toscana.

Într-un interviu acordat FRF, clujeanul a recunoscut că nivelul din liga secundă italiană este foarte ridicat. Cu toate acestea, se bucură că a reușit să se adapteze și speră să continue în aceeași manieră.

„Mă simt foarte bine. Mă bucur că am început să marchez și să dau pase de gol. Îmi place să joc fotbal, să mă bucur de meciurile pe care le am și îmi doresc să continui la fel. Mă acomodez ușor. Mă bucur că îi am și pe Marius și pe Rus lângă mine.

Serie B e un campionat foarte dificil, nu e ușor, foarte mult tactic, agresiv, ai nevoie de forță. Important e cum terminăm, nu cum am început. Important e să terminăm pe primele două locuri. Am venit cu obiectivul să promovăm echipa, nu este imposibil, se poate realiza.

Toate trei echipele mi-au rămas la suflet. La Universitatea Cluj am crescut, Botoșaniul m-a ajutat să fiu un jucător de prima ligă din România. La FCSB am demonstrat că sunt un jucător foarte bun și pot să fiu la un nivel bun din Europa”, a spus Olimpiu Moruțan, conform FRF TV.

Ianis Hagi: „Sunt în faza finală chiar acum!”

Ianis Hagi a făcut anunțul pe care îl aștepta toată lumea! Revenirea internaționalului român, pe gazon, este foarte aproape.

„(N.r. – Cum decurge recuperarea?) Sunt bine. Sunt în faza finală chiar acum. Lucrurile sunt chiar pe cale să se întâmple. Iau zi după zi, deoarece este foarte greu să nu mă gândesc la destinaţia finală.

Reclamă

Au trecut aproape 11 luni de la operaţia mea şi am avut răbdare până acum. Trebuie să am răbdare în fiecare zi şi să ascult de kinetoterapeutul meu şi sper să revin cât mai curând”, a declarat Ianis Hagi pentru rangersview.co.uk.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și