Închide meniul

Tragedie în fotbal! Un jucător de doar 25 de ani a murit!

Bogdan Stănescu Publicat: 29 noiembrie 2023, 15:27

Reclamă
Tragedie în fotbal! Un jucător de doar 25 de ani a murit!

Tragedie în fotbal! Un jucător de doar 25 de ani a murit!

Agyemang Diawusie a decedat / Profimedia Images

Tragedie în fotbal! Un jucător de doar 25 de ani, Agyemang Diawusie, a murit. El evolua în al treilea eșalon din Germania, la Jahn Regensburg, şi era atacant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul ar fi decedat din cauze naturale. Diawusie jucase în trecut pentru naţionalele U15 şi U19 ale Germaniei.

Tragedie în fotbal! Un jucător de doar 25 de ani a murit!

Echipele din Germania s-au arătat şocate de decesul prematur al fotbalistului german.

SSV Jahn a primit vestea teribilă că fotbalistul Jahn Agyemang Diawusie a murit la vârsta de 25 de ani. Clubul este șocat și profund întristat de acest eveniment tragic.

Familia Jahn îi deplânge pe cei îndoliați și gândurile sunt alături de familia, rudele și prietenii lui Agyemang. Din cauza situației groaznice și din respect pentru familia sa, cerem ca intimitatea acestora să fie respectată”, au scris cei de la Jahn Regensburg pe reţelele sociale.

Reclamă

Condoleanțe. Gândurile noastre sunt la familie, rude și prieteni și la club. Odihnește-te în pace, Agyemang Diawusie”, a reacţionat clubul Hamburger SV.

Suntem șocați. Sincere condoleanțe familiei, prietenilor și SSV Jahn. Odihnește-te în pace, Agyemang Diawusie“, au transmis și cei de la Stuttgart.

De-a lungul carierei, Agyemang Diawusie a jucat, printre altele, la RB Leipzig, FC Ingolstadt, Dynamo Dresden, SV Reid sau Jahn Regensburg, echipa la care era legitimat în prezent jucătorul german.

Reclamă 4 / 0/3

Lumea fotbalului, în doliu după decesul lui Terry Venables!

Duminică a decedat legendarul antrenor englez Terry Venables, care a fost pe banca Barcelonei în 1986, atunci când Steaua a câştigat Cupa Campionilor Europeni.

Vestea morţii lui Terry Venables a stârnit un val de reacţii în fotbalul englez. Gareth Southgate, Gary Neville şi Gary Lineker au fost printre cei care au transmis mesaje de condoleanţe.

Terry Venables a antrenat, de-a lungul carierei, Crystal Palace, QPR, Barcelona, Tottenham, Crystal Palace, Middlesbrough şi Leeds.

El a fost selecţionerul naţionalei Angliei între 1994 şi 1996, fiind pe banca naţionalei engleze la EURO 1996, turneu final care s-a disputat în Anglia.

Naţionala condusă de Terry Venables nu a reuşit atunci să cucerească trofeul, oprindu-se în faza semifinalelor. Anglia a fost eliminată la loviturile de departajare de Germania, care avea să câştige Campionatul European.

Anglia a deschis scorul rapid, în minutul 3, prin Alan Shearer, după un corner bătut de Gascoigne, dar nemţii au egalat în minutul 16, prin Kuntz. Scorul a rămas la fel şi în timpul regulamentar şi după prelungiri, astfel că s-a ajuns la loviturile de departajare.

Nemţii au transformat toate loviturile de la 11 metri, iar pentru englezi a ratat Gareth Southgate, în prezent selecţionerul Angliei.

Reclamă

Gary Lineker: „Cel mai inovator antrenor”

Devastat să aud că Terry Venables a murit. Cel mai bun, cel mai inovator antrenor pentru care am avut privilegiul și plăcerea să joc. El a fost, totuși, mult mai mult decât un simplu manager grozav, era vibrant, fermecător, spiritual, era un prieten. Îmi va fi foarte dor de el. Transmit dragoste și condoleanțe lui Yvette și familiei. RIP Terry”, a scris Gary Lineker pe Twitter.

Suntem total devastați de pierderea unui soț și tată minunat care s-a stins din viață ieri în pace, după o lungă boală. Am cere ca intimitatea să fie acordată în acest moment incredibil de trist, pentru a ne permite să plângem pierderea acestui bărbat minunat pe care am fost atât de norocoși că l-am avut în viața noastră”, a transmis familia Venables într-un comunicat.

Excelent din punct de vedere tactic, a avut o manieră minunată, capabil să se ocupe de toată lumea, de la cel mai tânăr jucător până la cea mai mare vedetă. Era deschis la minte, gândea în perspectivă, s-a bucurat din plin de viață și a creat un mediu extraordinar la naţională, care a permis jucătorilor săi să înflorească și să aibă unul dintre cele mai memorabile turnee din istoria Angliei”, a transmis Gareth Southgate.

Gary Neville, care a debutat la naţionala Angliei cu Terry Venables selecţioner, l-a numit pe acesta „antrenorul numărul unu al Angliei din întreaga mea carieră”.

 

 

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și