Închide meniul

Tudor Băluţă, la un pas de a fi antrenat de Mircea Lucescu. Patronul lui Dinamo Kiev confirmă negocierile! Detaliile oferite de Surkis

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 octombrie 2020, 15:46

Tudor Băluţă, la un pas de a fi antrenat de Mircea Lucescu. Patronul lui Dinamo Kiev confirmă negocierile! Detaliile oferite de Surkis

Zuma Press / Carlos Sanchez Martinez via Hepta

Mircea Lucescu a insistat pentru Tudor Băluţă

Patronul ucrainenilor a oferit detalii despre negocierile care sunt în derulare. Igor Surkis a confirmat că mijlocaşul de 21 de ani a fost dorit cu insistenţă de "Il Luce".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tudor Băluţă poate juca în Champions League cu Dinamo Kiev

"Da, transferul lui Tudor Băluţă este ideea lui Mircea Lucescu. În acest moment nu putem spune că negocierile s-au finalizat, dar am transmis deja toate documentele către clubul de care aparţine şi aşteptăm răspunsul.

Noi ne dorim să luăm jucătorul sub formă de împrumut până la finalul sezonului. Vom include în contract şi clauza unui transfer definitiv, astfel încât să nu îl pierdem dacă va confirma la noi", a declarat Igor Surkis, conform sport.ua.

Ar fi o mutare excelentă pentru mijlocaşul care nu a confirmat la echipa din Premier League. Graham Potter l-a trimis la juniori, acolo unde Băluţă a înscris un gol superb. O mutare în Ucraina l-ar putea ajuta să fie adversarul lui Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi în grupele Champions League. Gruparea din Kiev se va duela cu Juventus, Barcelona şi Ferencvaros.

Brighton l-a cumpărat pe Băluţă de la Viitorul, la începutul anului trecut, pentru aproximativ 3 milioane de euro. Sezonul trecut l-a împrumutat la ADO Den Haag.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și