Închide meniul

"Uită-te ce faţă are!". Ciprian Tătăruşanu, ironizat în timpul interviului, după meciul uriaş din Cupă! Fanii cer măsuri dure

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 13 ianuarie 2021, 15:14

"Uită-te ce faţă are!". Ciprian Tătăruşanu, ironizat în timpul interviului, după meciul uriaş din Cupă! Fanii cer măsuri dure

profimediaimages

Ciprian Tătăruşanu, ironizat în timpul interviului de la RAI

Ciprian Tătăruşanu a acordat un interviu la RAI, postul care a transmis meciul dintre AC Milan şi Torino, din Cupa Italiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătăruşanu, ironizat în timpul interviului de la RAI

Înainte să se realizeze legătura, cei prezenţi în studio au râs de portarul român. "Uită-te ce faţă are!", se poate auzi pe fundal. 

Tătăruşanu nu a părut să audă cele spuse de unul dintre invitaţi, dar fanii lui Milan au luat foc. "Dacă nu sunt emise scuze în mod oficial, Milan ar trebui să ia în considerare un boicot faţă de interviurile date la RAI, în acest sezon", a scris sempremilan.com.

Râsetele au continuat şi la finalul interviului, mai scrie sursa citată. Corespondendul Alessandro Antinelli, prezent la meci, şi-a cerut scuze în numele colegilor săi.

Reclamă

Ciprian Tătăruşanu, decisiv la calificarea lui AC Milan din Cupa Italiei

Ciprian Tătărușanu a fost decisiv în meciul AC Milan – Torino, din optimile Cupei Italiei, câștigat la penalty-uri de liderul din Serie A. Românul a apărat execuția lui Rincon și și-a calificat echipa în faza următoare a competiției. Milan s-a impus cu 5-4.

"A fost o seară minunată și am obținut victoria la capătul unui meci dificil și important. Asta ne-am dorit și suntem fericiți.

Când o echipă joacă fotbal așa înseamnă că are un grup bun. Chiar și cei care joacă mai puțin, exemplul meu, dau totul pentru a câștiga", a declarat Ciprian Tătărușanu la finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Helmut Duckadam i-a "ales" urmaşul lui Ciprian Tătăruşanu la echipa naţională

Chiar dacă joacă la liderul din Italia, portarul în vârstă de 34 de ani a renunţat la echipa naţională. Tot din Italia şi tot de la o echipă din Milano poate veni înlocuitorul lui Tătăruşanu.

"Eu merg pe fotbalişti tineri, de perspectivă. În fotbalul românesc sunt portari foarte buni. Eu m-aş duce pe Radu. Ok, nu joacă, dar nici Tătăruşanu nu a jucat de vreo doi ani şi a fost foarte bun la echipa naţională.

Andrei Vlad mai este o variantă, de la FCSB. Eu cred că Rădoi ar trebui sp le dea încredere şi să forţeze puţin", a declarat Helmut Duckadam la AS.ro LIVE.

  • Giani Kiriță este invitatul lui Cătălin Oprişan, la AS.ro LIVE, mâine, de la 10.30. Puteţi urmări emisiunea pe www.as.ro/live
Recomandări
  • Ciprian Tătăruşanu, erou în Cupa Italiei
  • AC Milan, calificare după lovituri de departajare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și