Închide meniul

Un jucător de la FCSB, speriat înainte să meargă în Ghencea: „Mă gândesc că nu voi fi primit bine”

Cosmin Cioboată Publicat: 11 noiembrie 2022, 8:37

Reclamă
Un jucător de la FCSB, speriat înainte să meargă în Ghencea: „Mă gândesc că nu voi fi primit bine

David Miculescu se teme de atmosfera din Ghencea

David Miculescu se teme de atmosfera din Ghencea / AS.ro

Un jucător de la FCSB s-a arătat speriat înainte să meargă în Ghencea. Este vorba despre David Miculescu, atacantul vicecampioanei care a fost convocat la naționala U21 pentru meciurile amicale cu CSA Steaua și FC Argeș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România U21, condusă de Emil Săndoi, va disputa două meciuri amicale în această lună: cu CSA Steaua, în Ghencea, pe 17 noiembrie și cu FC Argeș, la Pitești, pe 21 noiembrie.

Un jucător de la FCSB, speriat înainte să meargă în Ghencea pentru meciul României U21

David Miculescu se află printre jucătorii incluși în lot de Săndoi. Atacantul de 21 de ani de la FCSB se gândește cu teamă la partida din Ghencea, ținând cont de conflictul dintre echipa sa și CSA Steaua.

Octavian Popescu este celălalt jucător de la FCSB convocat la naționala U21 pentru cele două partide de pregătire.

Totuși, Miculescu speră că va fi „iertat” de fanii din Ghencea ținând cont că se află acolo din postura de jucător al naționalei.

Reclamă

„Mă gândesc că nu voi fi primit bine, dar sunt la echipa națională și joc pentru România”, a declarat David Miculescu, după Oțelul – FCSB 0-0.

Cum arată lotul României U21 pentru meciurile cu CSA Steaua și FC Argeș

Portari: Andrei Gorcea (U Cluj), Robert Popa (U Craiova 1948), Szilárd Gyenge (FK Csíkszereda);

Fundași: Dan Sîrbu (Farul Constanța), Bogdan Racovițan (Rakow | Polonia), Andrei Coubiș (AC Milan | Italia), Victor Dican (FC Botoșani), Ricardo Farcaș (Siena | Italia), Valentin Țicu (ACS Petrolul 52), Andres Dumitrescu (Sepsi OSK);

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocași: Marius Corbu (Puskás Akadémia), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Mihai Lixandru (CS Mioveni), Vlad Pop (CS Mioveni), Constantin Grameni (Farul Constanța), Alexi Pitu (Farul Constanța), Alexandru Ișfan (FC Argeș), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova), Alexandru Oroian (Hermannstadt), Octavian Popescu (FCSB), Rareș Ilie (Nice | Franța), Adrian Mazilu (Farul Constanța);

Atacanți: Jovan Marković (Universitatea Craiova), David Miculescu (FCSB), Daniel Bîrligea (CFR Cluj).

Ce a spus David Miculescu după Oţelul – FCSB 0-0

David Miculescu a oferit primele declaraţii, după ce FCSB a remizat cu Oţelul, în etapa a doua a grupelor Cupei României. Atacantul roş-albaştrilor îşi dorea victoria în duelul cu trupa lui Dorinel Munteanu, însă acum se gândeşte la următorul meci, cel cu FC U Craiova 1948, din Liga 1.

Miculescu a vorbit şi despre antrenorul de la FCSB. Vârful susţine că atmosfera de la echipă este una foarte bună cu Mihai Pintilii la cârmă, însă susţine că jucătorii vor primi cu braţele deschise orice tehnician va fi numit de Gigi Becali.

„Din păcate am făcut egal, am venit să câştigăm, să luăm cele trei puncte. Am avut multe ocazii, ne gândim acum la meciul de campionat cu FC U Craiova 1948.

Mereu când voi intra, voi încerca să-mi ajut echipa, ori cu gol, ori cu pasă de gol. (n.r. despre Oţelul) Au jucat cu FCSB, e altă atitudinea, a fost stadionul plin. Nu ne convine că nu am câştigat.

(n.r. Cum este cu Mihai Pintilii pe bancă) S-a schimbat puţin, este bine. A fost mereu aproape de noi, am câştigat meciul cu Rapid de ziua lui. A fost un cadou frumos. Orice meci îl jucăm la victorie, mai ales că suntem FCSB. Cine vine ca antrenor, noi îl aşteptăm”, a declarat David Miculescu, pentru Digi Sport.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și