Închide meniul

Un tânăr de 19 ani va evolua în Cupa Scoţiei, chiar dacă suferă de cancer în stadiul 4. BBC va transmite live meciul

Alexandra Costea Publicat: 25 octombrie 2024, 14:11

Reclamă
Un tânăr de 19 ani va evolua în Cupa Scoţiei, chiar dacă suferă de cancer în stadiul 4. BBC va transmite live meciul

Un tânăr de 19 ani va evolua în Cupa Scoţiei, chiar dacă suferă de cancer în stadiul 4

Charlie Watson a fost diagnosticat cu cancer anul trecut- Sursă foto: X

Un tânăr de 19 ani va evolua în Cupa Scoţiei, chiar dacă suferă de cancer în stadiul 4. Charlie Watson va juca vineri în turul al doilea al Cupei Scoţiei pentru echipa de amatori Threare Rovers. Povestea tânărului fotbalist i-a determinat pe cei de la BBC Scoţia să transmită în direct partida, notează L’Equipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charlie Watson a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu un an.

Un tânăr de 19 ani va evolua în Cupa Scoţiei, chiar dacă suferă de cancer în stadiul 4. BBC va transmite live meciul

BBC Scoţia va transmite în direct meciul Threave Rovers-Stranraer.  Mai mult decât interesul sportiv al meciului, prezenţa unui tânăr jucător de 19 ani în rândurile celor de la Rovers, un club de amatori din Castle Douglas, oraş cu mai puţin de 4 000 de locuitori din sud-vestul Scoţiei, va acapara atenţia generală. Numele jucătorului este Charlie Watson şi el suferă de cancer în stadiul 4.

A fost diagnosticat cu această boală în urmă cu puţin peste un an. Totul a pornit după ce a descoperit că avea o aluniţă care continua să crească.

„Aveam o aluniţă pe abdomenul inferior care a început să crească. Am rugat un chirurg să o îndepărteze şi să o analizeze. Rezultatul a fost teribil: era un melanom malign nodular în stadiul 2, un tip de cancer de piele, care, din păcate, avea să progreseze, extinzându-se la ganglionii limfatici, plămâni şi ficat, ajungând în stadiul 4 al bolii”, a povestit Watson pentru site-ul BBC.

Reclamă
Reclamă

Charlie nu a renunţat la fotba, chiar dacă a fost diagnosticat cu cancer

Cu toate acestea, Charlie Watson nu şi-a plâns niciodată de milă. În timp ce urmează un tratament pentru a încerca să frâneze boala, băiatul nu renunţă să joace fotbal.

„Am un temperament care nu mocneşte. Eu doar fac lucrurile pe care mi le-am propus”, a mai povestit acesta. Charlie, care lucrează ca ucenic tâmplar, nu renunţă niciodată, concentrându-se pe teren şi participând în acelaşi timp la evenimente de strângere de fonduri şi zile de sensibilizare.

Curajul său îi uimeşte pe scoţieni, începând chiar cu Danny Dunglinson, propriul său antrenor la echipa D3 din liga West of Scotland.

Reclamă

„Văzându-l atât de activ pe teren, este greu de crezut că Charlie trăieşte cu o boală atât de teribilă. În timpul meciurilor, el nu pare să fie niciodată în dificultate şi chiar pare să se simtă mai bine. Ce curaj, ce tenacitate: nu-mi amintesc să fi lipsit de la un antrenament!”, a declarat antrenorul Danny Dunglinson.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:57

VIDEOPAOK – Heraklion 1-2! Cu Răzvan Lucescu suspendat, campioana a ratat șansa de a urca pe primul loc în Grecia

22:51

LIVE VIDEOIndiana Pacers – Philadelphia 76ers se joacă ACUM în AntenaPLAY. Philadelphia, fără starul Joel Embiid

22:31

Incidente pe Arena Naţională, la FCSB – Rapid! Istvan Kovacs a oprit de două ori derby-ul. Ce s-a întâmplat

22:28

FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1

22:00

VIDEODespodov, şut direct în vinclu de la 25 de metri! Răzvan Lucescu a văzut din lojă golul fabulos din PAOK – Heraklion

21:50

LIVE SCOREMarseille – PSG se dispută ACUM! Arsenal – Liverpool 2-2, Inter – Juventus 4-4! Final de meci incredibil pe Meazza

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK: „N-am o problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti!” 3 Gică Hagi, dat de gol din interior: „A obosit şi nu e uşor!”. Ce se întâmplă la Farul, după anunţul şoc al „Regelui” 4 VIDEOPortarul a marcat în minutul 90+7 şi a dat startul nebuniei! Dramatism total pe finalul unui meci din Franţa 5 Real Madrid – Barcelona 0-4! „Galacticii”, umiliți de catalani! Lewandowski a făcut spectacol! Au marcat și Yamal și Raphinha 6 FotoCristi Chivu împlineşte 44 de ani şi a primit un mesaj plin de emoţie de la soţie! Imagine virală postată de Adelina Chivu
Citește și