Închide meniul

Universitatea Craiova, al doilea transfer pentru noul sezon. Ce jucător a primit Marinos Ouzounidis

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 8 iunie 2021, 21:36

Universitatea Craiova, al doilea transfer pentru noul sezon. Ce jucător a primit Marinos Ouzounidis

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Universitatea Craiova, al doilea transfer pentru noul sezon

Universitatea Craiova, al doilea transfer pentru noul sezon. Mihai Rotaru l-a adus la echipă pe Alexandru Mărieş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova, al doilea transfer pentru noul sezon

Mijlocaşul născut în 2001, la Baia Mare, este fost internaţional al României U18. Mărieş poate fi folosit pentru regula U21.

El a jucat sezonul trecut în Liga 2, la ACS Comunca Recea. În total, Mărieş a adunat 24 de meciuri, dintre care unul a avut loc în Cupa României. A marcat de 6 ori şi a dat 1 pasă de gol.

Săptămâna trecută, Universitatea Craiova a anunţat primul transfer al pauzei competiţionale.

David Lazar a semnat deja cu Universitatea Craiova

Oltenii au dezvăluit pe pagina de FacebookDavid Lazar a semnat un contract valabil pe 4 ani cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

Reclamă

Universitatea Craiova a plătit deja suma de transfer, mai exact 200.000 de euro.

Lazar a fost titular de drept la Astra şi a făcut pasul la naţionala României. A fost rezerva lui Florin Niţă în înfrângerile reprezentativei tricolore cu Armenia (2-3) şi Germania (0-1), din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022.

Goalkeeper-ul giurgiuvenilor a stat între buturile naţionalei o singură dată, în amicalul cu Belarus, de anul trecut, încheiat 5-3.

Reclamă 4 / 0/3

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Noua destinație a lui Ronaldo! ”Poate vine la Mititelu, la Craiova :)”

În schimb, la rivala FC U Craiova ar putea ajunge… Ronaldo. Aşa a glumit Selly, la AS.ro LIVE.

”Messi joacă la Barca. Astea-s elementare. Neymar nu mai e la Barca, nu? A plecat. Ronaldo a rămas la Real, nu? E la Juventus? Poate vine la Mititelu, la Craiova, dacă pleacă și de acolo. Am văzut că vrea să aducă mulți jucători acum”, i-a declarat Selly, râzând, lui Cătălin Oprişan.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și