Închide meniul

Universitatea Craiova – FC Argeş 1-0 | Andrei Ivan promite victorie în Conference League: „Sută la sută!” Ce a spus despre golul de trei puncte

Publicat: 18 iulie 2021, 0:17

Universitatea Craiova – FC Argeş 1-0 | Andrei Ivan promite victorie în Conference League: „Sută la sută! Ce a spus despre golul de trei puncte

Andrei Ivan, Universitatea Craiova

Hepta

  • Craiova a câştigat Supercupa şi prima etapă
  • Urmează meciul cu KF Laci din Conference League

Andrei Ivan a recunoscut că a avut emoţii în secunda 13, când FC Argeş a ratat prima mare ocazie din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan promite victorie şi în Conference League: „Sută la sută!”

„A fost un început greu. Dar contează că a ieşit bine. Sunt fericit că am marcat, sper să o ţin tot aşa. Vreau să-mi ajut echipa şi să ne calificăm în Conference League. Sunt sută la sută convins că vom câştiga”, a spus Andrei Ivan.

Ivan a marcat golul 31 în tricoul Universităţii Craiova, pentru care a dat şi 19 pase decisive, în 165 de meciuri. El speră să vină şi titlul mult aşteptat.

Reclamă

„Va fi un an foarte greu. Suntem bucuroşi că s-au deschis stadioanele la 50%, o să vină şi suporterii”, a mai spus atacantul de 24 de ani la Digi Sport.

În schimb, Nicuşor Bancu a fost mult mai temperat, la fel ca Marinos Ouzounidis, în privinţa meciului de joi, din Albania.

Reclamă

„Suntem favoriţi, dar aţi văzut că sunt şi surprize. Avem un lot mai mare numeric faţă de anul trecut. Sigur vom face faţă pe parcursul sezonului”, a spus şi Nicuşor Bancu.

Universitatea Craiova, victorie cu emoţii contra lui FC Argeş

Universitatea Craiova s-a impus la limită în faţa propriilor fani. Andrei Ivan a marcat singurul gol al meciului cu FC Argeş. Atacantul oltenilor a reluat din plonjon, din centrul careului, după o fază superbă a lui George Cîmpanu.

FC Argeş a ratat două ocazii imense în prima repriză, prin Lupeta. Tot el a marcat în minutul 79, dar reuşita a fost anulată pentru un ofsaid la limită.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru echipa lui Marinos Ouzounidis urmează meciul de joi, din turul 2 preliminar al Conference League, contra albanezilor de la KF Laci.

Antrenorul grec are însă bătăi de cap. Bogdan Vătăjelu şi Andrei Ivan au acuzat probleme medicale.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:38 „Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi 16:37 Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău 15:55 Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid 15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB 15:35 UPDATEProgramul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Al Ain – Al Hilal a fost amânat. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15:29 FotoNicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „ 15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost AMÂNAT din cauza condiţiilor meteo. Meciul s-ar putea disputa miercuri 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Ivan a distribuit imagini de senzație cu soția lui, care face "șpagatul perfect"
Extra • 2 apr., 17:15
FOTO
Andrei Ivan a distribuit imagini de senzație cu soția lui, care face „șpagatul perfect”. Cât de frumoasă este Anda Ivan
Andrei Ivan s-a dezlănţuit după victoria cu Rapid
Liga 1 • 31 mart., 10:10
Andrei Ivan s-a dezlănţuit după victoria cu Rapid: „Vreau să batem FCSB şi apoi mă gândesc şi la EURO!”
Mesajul lui Andrei Ivan pentru Gigi Becali
Liga 1 • 4 mart., 22:32
Mesajul lui Andrei Ivan pentru Gigi Becali după ce patronul FCSB a spus că nu trebuie să lipsească din echipa lui Mihai Rotaru!
Mesajul lui Ştefan Baiaram pentru Andrei Ivan, după ce atacantul a ratat un penalty cu Petrolul!
Liga 1 • 29 feb., 21:28
Mesajul lui Ştefan Baiaram pentru Andrei Ivan, după ce atacantul a ratat un penalty cu Petrolul! Ce i-a transmis autorul „dublei”
AC Milan - Rennes 3-0 şi Feyenoord - AS Roma 1-1! Rezultatele zilei din Europa League şi Conference League
Conference League • 15 feb., 23:58
AC Milan – Rennes 3-0 şi Feyenoord – AS Roma 1-1! Rezultatele zilei din Europa League şi Conference League