Închide meniul

Veste proastă pentru Atletico Madrid! Motivul pentru care nu va putea vinde bilete la meciurile din deplasare

Alexandra Costea Publicat: 17 octombrie 2024, 14:25

Reclamă
Veste proastă pentru Atletico Madrid! Motivul pentru care nu va putea vinde bilete la meciurile din deplasare

Veste proastă pentru Atletico Madrid

Galeria lui Atletico Madrid în meciul cu Benfica - Profimedia

Veste proastă pentru Atletico Madrid! Suporterii echipei antrenate de Diego Simeone nu vor mai putea participa la meciurile din deplasare. Atletico nu mai poate vinde bilete deținătorilor de abonamente pentru următoarele cinci meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia vine după ce clubul a primit două sancțiuni din partea UEFA și a Federației Regale Spaniole de Fotbal (RFEF).

Veste proastă pentru Atletico Madrid! Motivul pentru care nu va putea vinde bilete la meciurile din deplasare

Atletico Madrid a primit săptămâna trecută o amendă în valoare de 30.000 de euro. Sancțiunea contravenționala a venit la pachet cu o interdicție de a mai vinde bilete fanilor săi din deplasare pentru un meci din competiția UEFA. Decizia UEFA vine după ce suporterii au avut un comportament „rasist discriminatoriu”. Incidentul a avut loc după înfrângerea cu 4-0 suferită de Atletico Madrid în fața formației portugheze Benfica în Liga Campionilor. Partida s-a disputat la începutul acestei luni.

La scurt timp după incident, Federația Regală Spaniolă de Fotbal a decis, totodată, ca Atletico Madrid să joace următoarele trei meciuri de acasă cu stadionul parțial închis. Decizia vine după ce în timpul partidei cu Real Madrid, de pe la sfârșitul lui septembrie, jocul a fost suspendat din cauza unor obiecte aruncate pe teren.

„Prejudiciul cauzat imaginii clubului Atletico și fanilor săi, a căror mare majoritate s-a comportat exemplar, este dificil de îndreptat. Gravitatea problemei și responsabilitatea de a avea grijă de imaginea clubului nostru a forțat entitatea să ia această măsură în timp ce toți cei implicați în astfel de incidente vor fi identificați”, au transmis reprezentanții de la Atletico Madrid.

Reclamă
Reclamă

Atletico Madrid se află pe locul al treilea din LaLiga, cu 17 puncte în 9 meciuri jucate. Formația antrenată de Diego Simeone se întâlnește duminică, 20 octombrie, cu Leganes, în etapa a 10-a din LaLiga. În clasamentul din Liga Campionilor, clubul de pe Metropolitano se află pe locul 23, după primele două etape. Atletico Madrid o întâlnește pe Lille în runda 3 din Liga Campionilor.

Andrei Raţiu este dorit de Atletico Madrid

Fundașul naționalei este urmărit de către Diego Simeone, după evoluțiile extrem de solide din această stagiune. Marca a anunţat că Rayo Vallecano cere nu mai puţin de 25 de milioane de euro în schimbul lui Andrei Raţiu, atât cât este clauza din contractul său, asta şi prin prisma faptului că Villarreal deţine 50% din drepturile asupra jucătorului.

Spaniolii menţionează că Atletico Madrid este în pole-position în privinţa obţinerii semnăturii lui Andrei Raţiu, Diego Simeone fiind în căutarea unui fundaş dreapta.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:12

EXCLUSIVFlorentin Petre a anunţat câte bilete s-au vândut pentru Dinamo – FCSB: „Este unic acest derby!”. Aşteaptă o atmosferă fabuloasă

17:12

LIVE VIDEOBernadette Szocs joacă ACUM la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei

16:53

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 octombrie

16:44

Pe ce stadion va disputa România ultimele două meciuri din Liga Naţiunilor! Când vor fi puse în vânzare biletele

16:05

”Sunt convins că voi pleca la momentul potrivit”. Daniel Bîrligea a stabilit cât va rămâne la FCSB

16:00

Probleme uriașe pentru FCSB, Dinamo, Rapid și Steaua, după radierea AMFB! Cluburile riscă să nu poată jucă în Liga 1 sau 2

1 VideoUrnele actualizate pentru preliminariile World Cup 2026, după Lituania – România 1-2. Ce îi aşteaptă pe tricolori 2 „Ei ţin naţionala în spate!” Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României. Ce a spus despre Lucescu 3 Cine are mai multe șanse: Max sau Lando? Analiza lui Adrian Georgescu 4 Gigi Becali a anunţat că FCSB a realizat primul transfer al iernii: „Mihai Stoica mi-a spus că s-a rezolvat” 5 EXCLUSIV„Atunci s-a produs declicul!” Gică Popescu știe când a „renăscut” echipa națională! Mesaj ferm după al patrulea succes la rând 6 Tragedie în sportul românesc! Darius Vintilă a murit la 24 de ani: „Vestea ne-a cutremurat!”
Citește și