Închide meniul

Victor Piţurcă a vorbit despre ofertele pe care le-a avut: „Nu doresc decât echipe care luptă pentru campionat”

Viviana Moraru Publicat: 10 iunie 2022, 18:47

Victor Piţurcă a vorbit despre ofertele pe care le-a avut: „Nu doresc decât echipe care luptă pentru campionat

Victor Piţurcă, reacţie la adresa CSA Steaua

Victor Piţurcă, fostul selecţioner al României/ Hepta

  • Victor Piţurcă a vorbit despre ofertele avute
  • România – Finlanda va fi în direct la Antena 1, 11 iunie, de la 21.45

Victor Piţurcă a vorbit despre ofertele pe care le-a avut, mărturisind că a respins propuneri din Golf, Rusia şi Grecia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul selecţioner, Victor Piţurcă, se află fără angajament după despărţirea de Universitatea Craiova, de la începutul lui 2020.

Victor Piţurcă a vorbit despre ofertele pe care le-a avut

Victor Piţurcă, ajuns la 66 de ani, nu se grăbeşte să îşi găsească echipă. Antrenorul a declarat că nu a dat curs mai multor oferte primite din Golf, Rusia şi Grecia. Fostul selecţioner nu doreşte însă să accepte oferte din partea cluburilor fără pretenţii.

Reclamă

„Dacă vedeţi în CV-ul meu, am antrenat naţionala, Steaua, Craiova şi Ittihad, niciodată nu mi-am permis să merg la echipe mici, de mijlocul clasamentului. Am avut cel puţin 10 oferte până acum din Golf, Rusia şi Grecia, două trei echipe din Grecia.

Nu am dat curs, că nu sunt interesat. Dacă plec la Olympiakos, la naţională, la AEK, care se luptă pentru campionat, la Ittihad, e altceva.

Reclamă

Sigur, şi situaţia să fie una bună. Nu doresc decât echipe care luptă pentru campionat, cupe europene. E prea târziu pentru mine să merg, chiar dacă sunt contracte bune”, a declarat Victor Piţurcă, conform sptfm.ro.

Victor Piţurcă a avut trei mandate de selecţioner pe banca echipei naţionale a României (1998-1999, 2004-2009, 2011-2014). Acesta este cel mai longeviv selecţioner, şi totodată singurul care a calificat România la două ediţii ale Campionatului European.

Ultima echipă pe care a antrenat-o Victor Piţurcă este Universitatea Craiova. Acesta era numit pe banca „oltenilor” în septembrie 2019, urmând ca 4 luni mai târziu să fie demis. În 16 partide ca antrenor pentru Universitatea, Piţurcă a obţinut 8 victorii şi 3 egaluri.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă Universitatea Craiova, Piţurcă a mai antrenat alte 3 echipe de club în cariera sa: Steaua, Al Ittihad şi FC U Craiova, toate în câte două mandate.

Victor Pițurcă, despre Dinamo, aflată la prima retrogradare

Victor Pițurcă a reacționat după prima retrogradare a lui Dinamo. Fostul selecționer nu e surprins că echipa din Ștefan cel Mare a căzut în eșalonul secund. „Piți” crede însă că Liga 1 va fi mai săracă fără alb-roșii.

„Retrogradarea lui Dinamo a fost previzibilă, pentru că echipa a jucat foarte slab. Înțeleg cu greu de ce Dinamo a jucat atât de prost, deoarece Dinamo nu avea jucatori atât de slabi. Au ajuns să joace și cu o echipă de Liga a 2-a și să nu conteze în joc, deci au meritat pur și simplu să retrogradeze.

Păcat în primul rând pentru acest club și pentru acest nume, este păcat ca Dinamo să nu mai fie în prima ligă și este păcat să fie Mioveni sau Hermannstadt. Dinamo este Dinamo, are în spate sute sau chiar milioane de suporteri, era un plus pentru campionatul nostru care oricum este slab.

Clar în campionat nu mai sunt oamenii de fotbal de altădată, nu mai sunt profesioniști, oameni care au jucat fotbal s-au integrat unii care n-au reușit în meseria lor și au venit în fotbal și acesta este și unul dintre motivele pentru care a ajuns fotbalul atât de jos”, a spus Victor Pițurcă, conform sptfm.ro.

Dinamo a retrogradat pentu prima dată în istoria de 74 de ani a clubului după ce a pierdut barajul cu „U” Cluj, 1-3 la general.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO!
Echipa naţională • 27 mart., 15:45
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine”
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie!
Diverse • 27 mart., 14:24
FOTO
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie! Decolteul adânc cu care s-a afişat
Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu
AntenaPLAY • 26 mart., 8:43
„Are o viteză în plus faţă de Coman” Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu!
Pasiunea "secretă" a fiului milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!
Diverse • 25 mart., 16:59
FOTO
Pasiunea „secretă” a fiului milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!