Închide meniul

Victor Piţurcă, dezvăluire de senzaţie: „I-am recomandat lui Mourinho trei jucători!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 noiembrie 2022, 15:10

Victor Piţurcă, dezvăluire de senzaţie: „I-am recomandat lui Mourinho trei jucători!

Victor Pițurcă, dezvăluire de senzaţie

Victor Pițurcă, dezamăgit de nivelul fotbalului românesc / Antena Sport

Victor Piţurcă, dezvăluire de senzaţie. Acesta a dezvăluit că i-a recomandat lui Jose Mourinho, la un moment dat, să ia 3 jucători de la Al Hilal. Totul se întâmpla când Jose Mourinho era antrenor la Manchester United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Piţurcă a dezvăluit că i-a transmis lui Mourinho, prin intermediul lui Giovani Becali, să ia 3 jucători de la Al Hilal.

Victor Piţurcă, dezvăluire de senzaţie despre Jose Mourinho

„I-am recomandat lui Mourinho trei jucători de la Al Hilal când am fost acolo, nu i-a cumpărat, probabil i-a urmărit, erau tineri atunci, jucători cu calități tehnice și fizice extraordinare. Cred că era pe la Manchester United atunci, i-am zis lui Giovanni, care era prieten cu el, nu i-am recomandat direct lui Mourinho, mi-a zis că merge să vadă jucătorii, nu știu dacă a mers sau nu, dar a fost interesat de ei„, a spus Victor Piţurcă la Pro Arena.

Victor Piţurcă l-a distrus pe Gigi Becali

Victor Piţurcă l-a distrus pe Gigi Becali pentru intervenţiile publice prin care îşi critică jucătorii. Piţurcă spune că patronul FCSB nu se pricepe la fotbal. Victor Piţurcă a vorbit şi despre situaţia lui Nicolae Dică. Fostul selecţioner spune că marea greşeală făcută de Dică este că a revenit la FCSB.

La început Gigi Becali se afișa într-un fel, voia să controleze, iar acum toți sunt ascultătoși și-i ascultă comicăriile și inepțiile după meciuri, el crezând că e specialist! Becali n-are nici în clin nici în mânecă cu fotbalul, el nu știe ce e ăla un sprint de 5 m. Becali face rău jucătorilor!

Reclamă

Jucătorii nu se vor pregăti niciodată bine, că știu cine face echipa și schimbările. Comportamentul lui Becali a fost preluat și de alți patroni. Mititelu, dacă a avut un antrenor mic, pus de el, mai zicea ceva, dar nu se compară cu Becali. I-am spus lui Mititelu: Ai investit atâția bani, dar ce jucători slabi ai!

Eugen Neagoe este antrenor! Nu vreau să dau în săracul Nicolae Dică, n-are nicio vină! Vina lui este că a revenit la FCSB! A revenit pe o vrăjeală a lui Gigi Becali!

Hagi a rămas fidel ideii lui de joc, și-a făcut un nucleu de fotbaliști care joacă bine și într-un campionat slab ca al nostru, unde CFR, FCSB și Craiova au început ezitant, Farul a profitat. Rapid are un ritm de joc foarte bun, mai ales acasă”, a spus Victor Piţurcă la Sport Total FM.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și