Închide meniul

Victor Piţurcă este în continuare la mare căutare! Ce ofertă surprinzătoare a primit fostul selecţioner

Alex Masgras Publicat: 29 decembrie 2023, 8:37

Reclamă
Victor Piţurcă este în continuare la mare căutare! Ce ofertă surprinzătoare a primit fostul selecţioner

Victor Piţurcă este în continuare la mare căutare

Victor Piţurcă / Profimedia

Victor Piţurcă este în continuare la mare căutare! Fostul selecţioner al României nu a mai antrenat de patru ani, de când s-a despărţit de Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă nu a mai fost activ în fotbal de câţiva ani, Victor Piţurcă primeşte în continuare oferte. Cea mai recentă a venit din Africa, dar nu pentru postul de antrenor.

Victor Piţurcă este în continuare la mare căutare!

Fostul selecţioner a dezvăluit că a fost recent ofertat pentru a deveni directorul tehnic al unei echipe din Africa. Piţurcă a refuzat însă, deoarece nu este pregătit pentru acest lucru, el dorind în continuare să fie antrenor.

De asemenea, el a vorbit şi despre faptul că a antrenat puţine echipe în cariera sa, motiv pentru care consideră că este luat peste picior atunci când declară că este dorit de multe echipe:

„Uitați-vă la cariera mea și la CV-ul meu, eu am antrenat foarte puține echipe în cariera mea de antrenor. Când spun că am avut foarte multe echipe care m-au dorit și că nu am dorit… mai văd că sunt luat peste picior, dar ăsta e adevărul.

Reclamă

Acum am primit pe mail dacă-mi doresc să fiu directorul tehnic al unei echipe din Africa, mi s-a transmis acolo ce-și doresc de la mine, să supraveghez echipa de tineret, echipa mare…

Răspunsul a fost ‘nu’, nu sunt pregătit să fiu director tehnic, eu am fost antrenor toată viața”, a declarat Victor Piţurcă, potrivit sport.ro.

În cariera sa, Victor Piţurcă a fost antrenor la Steaua, Universitatea Craiova, România şi România U21.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Pițurcă a analizat grupa României de la EURO 2024: „Nu există grupe ușoare”

Victor Pițurcă este de părere că la un turneu final nu există grupe ușoare, dar crede că elevii lui Edi Iordănescu se pot califica în fazele eliminatorii. De asemenea, acesta este de părere că Ucraina se va califica în această grupă, de pe ruta play-off-ului B, acolo unde se mai duelează Israel, Bosnia și Islanda.

„La un turneu final nu există grupe ușoare. Pot exista grupe foarte grele, cum am avut eu șansa (n.r – în 2008, cu Olanda, Italia și Franța). Poate a fost bună și acea grupă pentru că n-aveai emoțiile pe care le ai când ai putea să învingi. Grupa mi se pare accesibilă. Băieții noștri au crescut în timp și putem să oferim românilor o surpriză.

Sunt convins că belgienii s-au bucurat că au picat cu România, însă nu trebuie să se bucure înainte de a vedea echipa României. Nu știu dacă selecționerul lor a avut timp să vadă echipa României. Dacă va vedea ultimele jocuri, sper că nu va mai fi atât de bucuros și atât de convins că va învinge România.

Calificarea la EURO a fost un moment extrem de important pentru fotbalul românesc, pentru chipa națională și un rezultat excelent. Să termini neînvins, pe primul loc, e o mare performanță. Aș vrea să felicit pe această cale Federația, cluburile care au dat jucători și staff-ul tehnic. Am spus tot timpul că avem jucători care pot face performanță. N-am fost credibil. 90% din cei care dădeau interviuri spuneau că n-avem echipă, n-avem jucători. Eu am spus lucrul acesta și iată că am dreptate.

Din ce am văzut eu, Ucraina va fi a treia adversară. Ei ar fi trebuit să fie calificați, au avut penalty clar cu Italia. Ei au prima șansă, dar nu se știe sigur. Sunt două meciuri de baraj și se poate întâmpla orice, însă ei au echipa cea mai bună.

Eu cred că sunt șanse să ieșim din grupă, însă până la începerea turneului final mai e destul timp. Să lăsăm timpul să treacă, să vedem ce se va întâmpla cu jucătorii noștri până atunci, să avem parte de jucătorii cei mai valoroși, ei să mai crească și atunci vom vedea ce va fi”, a spus Victor Pițurcă, potrivit sport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani Vezi toate știrile
Citește și