Închide meniul

VIDEO | Dan Petrescu, prima victorie în Turcia! Denis Alibec, dublă de senzaţie contra campioanei! A marcat primele goluri după zece meciuri, în Super Lig

Antena Sport Publicat: 19 ianuarie 2021, 14:00

Reclamă
VIDEO | Dan Petrescu, prima victorie în Turcia! Denis Alibec, dublă de senzaţie contra campioanei! A marcat primele goluri după zece meciuri, în Super Lig

profimediaimages

Denis Alibec a marcat în premieră în campionatul Turciei

Denis Alibec a marcat primele goluri în campionatul Turciei. El mai punctase pentru Kayserispor doar în Cupă, contra lui Yomraspor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec, primul gol în Super Lig pentru Kayserispor

În minutul 42, Alibec a scăpat singur spre poartă şi a şutat superb, la colţul lung, de la marginea careului, după o cursă de 30 de metri.

În minutul 77, Alibec a făcut dubla, după o gafă uriaşă în apărarea adversă.

Reclamă

Atacantul român a fost sufocat de colegi, după ce a reuşit al doilea gol pentru Kayserispor.

Alibec a fost înlocuit în minutul 79, după ce a acuzat probleme medicale. Kayserispor a învins-o cu 2-0 pe Başakşehir, a ajuns la trei victorii în ultimele patru meciuri şi a urcat în acest moment pe locul 17, primul care asigură salvarea de la retrogradare. Noua echipă a lui Şumudică, Rizespor, este deasupra lui Kayserispor, cu un avans de două puncte. 

Reclamă 4 / 0/3

Denis Alibec, primul meci în care este antrenat de Dan Petrescu

Alibec a început ca titular meciul lui Kayserispor cu Başakşehir, echipa care a reprezentantat Turcia în Champions League în acest sezon. Meciul trecut, la debutul lui Dan Petrescu în Super Lig, Alibec nu a făcut parte din lot. 

Fostul coleg al lui Alibec de la Astra, Cristi Săpunaru, a început şi el din primul minut şi a văzut cartonaşul galben în prelungirile partidei. Al treilea român, Silviu Lung jr., a lipsit din cauza problemelor medicale.

Până la meciul de astăzi, Denis Alibec a mai jucat de nouă ori pentru Kayserispor în campionat, dar a început doar de cinci ori ca titular. Fosta vedetă din Liga 1 nu a convins şi a fost schimbată de mai multe ori, chiar şi la pauză.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și