Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Ziua lui Gabriel Torje, partea II :). FABULOS! Cum au ”comis-o” dinamoviștii și în al doilea an. Torje, dezvăluiri de senzație

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 10 iunie 2021, 15:01

Ziua lui Gabriel Torje, partea II :). FABULOS! Cum au ”comis-o” dinamoviștii și în al doilea an. Torje, dezvăluiri de senzație

AS.ro

Ziua lui Gabriel Torje. Dezvăluiri de senzație la AS.ro LIVE

Ziua lui Gabriel Torje le-a dat bătăi de cap dinamoviștilor doi ani la rând. După ce în 2008 ”au fost prinși” cântând ”Steaua e numai una”, anul următor, Tamaș i-a organizat o petrecere surpriză colegului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ziua lui Gabriel Torje

Invitat la AS.ro LIVE, Torje a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat când a făcut 20 de ani. Torje, Pulhac și Ropotan plănuiau să stea liniștiți, numai că planul de acasă nu se potrivește cu cel din târg.

Tamaș i-a făcut o farsă lui Torje. Fundașul l-a chemat de urgență susținând că se ceartă cu niște timișoreni. Totul a culminat cu o petrecere într-o cafenea. Dinamoviștii au sfârșit ieșind prin spate și urmăriți de paparazzi :).

Vine ziua mea, stăteam în vestiar cu Pulhac și cu Ropotan. Eram după antrenament”, își începe Torje povestirea la AS.ro LIVE.

Gabriel Torje, dezvăluiri de senzație la AS.ro LIVE

Ajuns la 31 de ani, Torje a povestit la AS.ro LIVE cum a decurs ziua respectivă pentru el și colegii săi.

Reclamă

– Nu mergem niciunde azi!
– Nu mergem.
– Vezi că ăștia sunt după tine sută la sută, după ce a fost anul trecut.
– Nu organizez nimic, nu mergem
– Gata, stăm în casă.

Eram acasă și mă sună Tamaș.

– Piticule, ce faci?
– Uite stau în casă.
– Vino repede la cafenea că sunt cu niște băieți de la Timișoara, mă cert cu ei. Au zis că te știu pe tine.

Reclamă 4 / 0/3

Mă împrac repede, în trening, fug acolo. Când ajung la cafenea… booom, surprizăăă… au sărit baloane, confetii. Tamaș organizase cu fosta mea iubită o petrecere surpriză. Erau cu toții acolo. Eu eram în trening. Le-am zis că mă duc acasă să mă schimb și revin. Au zis că mergem la separeu. Aveau un separeu și un loc pentru toată lumea. Le-am zis că nu stăm mult.

După ce am început cu dansuri, să ne simțim bine, Gabi a început să iasă prin față pe acolo. Ne-a văzut lumea. Vă dați seama: uite-i pe ăia de la Dinamo. Au pus mâna pe telefoane și au sunat paparazzi. Tamaș, care el organizase, și-a luat fapta pe el. A zis, duceți-vă voi prin spate și eu ies prin față. Moți, frate de sânge: vin și eu cu tine. Au plecat, au fugit de paparazii, au fugit după ei pe autostradă. A doua zi, toată lumea știa ce am făcut.

– Gabi, ai zis că nu ieșim.
– Ce vrei, bă, piticule. O dată faci 20 de ani. Ne-am distrat și noi.

Nu făcusem nimic, nu era 5 dimineața, era 11 – 12 noaptea. Domnul Borcea a zis că ne amendează. Era tipic asta cu amenzile, ce să facem :).

În prezent, Torje este liber de contract, dar ar putea reveni la Dinamo. Prioritar pentru jucătorul de 31 de ani este totuși un transfer în străinătate.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și