Închide meniul

Young Boys – CFR Cluj 3-1 | „S-a calificat echipa mai bună”. Marius Șumudică a dat de pământ cu un jucător după ce a părăsit Champions League. „Greșeală impardonabilă!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 august 2021, 1:39

Young Boys – CFR Cluj 3-1 | „S-a calificat echipa mai bună. Marius Șumudică a dat de pământ cu un jucător după ce a părăsit Champions League. „Greșeală impardonabilă!

Marius Șumudică

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Șumudică este convins că Young Boys merita să ajungă în play-off-ul Ligii Campionilor, chiar dacă CFR a condus cu 1-0 atât în prima manșă, cât și la Berna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, după eliminarea din Champions League: „S-a calificat echipa mai bună”

Am întâlnit o echipă net superioară, mai bună decât noi, trebuie să privim lucrurile în realitate și să spunem adevărul. Voiam să merg la meciul retur cât mai mult în 0-0. Am marcat repede, dar după ne-au supus unor presiuni. S-a calificat echipa mai bună şi trebuie să fim realişti.

Este o echipă foarte puternică. Să nu uităm că anul trecut această echipă a bătut-o pe Leverkusen fără drept de apel. O echipă care are o forţă deosebită de atac, la 1-0 fanii cântau ca şi cum ei ar fi marcat. Trebuie să fim relişti, să trecem peste această dublă, acest eşec. În două zile jucăm un meci important de campionat, după să ne pregătim pentru play-off-ul de Europa League, în condiţiile în care suntem calificaţi în Conference League„, a transmis Șumudică la conferința de presă.

Marius Șumudică a dat de pământ cu un jucător

Marius Șumudică a găsit și un vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat în returul cu Young Boys. L-a criticat public pe Alexandru Păun, cel care a fost eliminat după ce a primit două cartonașe galbene în decurs de șapte minute. Antrenorul campioanei României avea de gând să îl scoată de pe teren, dar nu a mai apucat.

Pe Păun voiam să-l schimb (n.r – cu Debeljuh). Voiam să-l trec pe Billel în bandă. N-am apucat. A făcut o greșeală majoră. N-ai voie, când știi că ai galben, să dai cu piciorul în minge și să-l iei pe al doilea. A venit și într-un moment în care începusem să echilibrăm jocul. Nu se știe dacă marcam un gol, cu toate că ei au avut mai multe situații de a marca decât noi.

Reclamă

Din păcate am jucat în zece oameni pe o greșeală impardonabilă a unui jucător de-al meu. Sperăm să nu mai facem aceste greşeli. Am făcut un meci mai bun decât la Cluj. Trebuie să acceptăm că am întâlnit o echipă net superioară din punct de vedere valoric„, a reacționat antrenorul lui CFR Cluj.

CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad, în play-off-ul Europa League

Eliminată de Young Boys Berna din preliminariile Champions League, CFR Cluj va juca în play-off-ul Europa League cu Steaua Roșie Belgrad.

Steaua Roșie Belgrad a fost eliminată în turul 3 preliminar al Champions League de Sheriff Tiraspol. După 1-1 la Belgrad, sârbii au pierdut cu 1-0 în Republica Moldova. Unicul gol al meciului a fost înscris de columbianul Danilo Arboleda Hurtado, în minutul 45+2.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul tur dintre CFR Cluj și Steaua Roșie Belgrad va avea loc pe 19 august. Returul este programat pe 26 august. Până să se lupte pentru prezența în grupele Europa League, jucătorii lui Șumudică au meci cu Farul în Liga 1.

Recomandări
  • Young Boys – CFR Cluj 3-1
  • Marius Șumudică, critici la adresa lui Alexandru Păun

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și