Închide meniul

Zinedine Zidane, despre viitorul său la Real Madrid. „Vom vedea ce se va întâmpla în curând”. Ce i-a transmis campioanei Atletico Madrid

Antena Sport Publicat: 22 mai 2021, 22:53

Reclamă
Zinedine Zidane, despre viitorul său la Real Madrid. „Vom vedea ce se va întâmpla în curând. Ce i-a transmis campioanei Atletico Madrid

Profimedia

Zinedine Zidane, antrenor Real Madrid

Zinedine Zidane nu a dorit să spună dacă va continua la Real Madrid, după ce echipa lui a ratat posibilitatea de a-şi păstra titlul în LaLiga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zinedine Zidane: „Atletico merită titlul”

„Trebuie să-i felicităm pe cei de la Atlético, care merită acest titlu. Jucătorii mei au dat totul pe teren şi sunt responsabil pentru toate acestea. Cu timpul şi cu calm, voi vorbi cu conducerea clubului, mai târziu. Acum trebuie să fiu calm şi în următoarele zile vom vorbi despre asta. Vom vedea ce se va întâmpla în curând. Nu numai cu mine, cu tot ce va face clubul pentru sezonul următor”, a declarat Zidane, conform marca.com, citată de news.ro.

Atletico Madrid a câştigat, sâmbătă, pentru a XI-a oară campioantul Spaniei, prima dată din 2014. Formaţia antrenată de Diego Simeone s-a impus, cu scorul de 2-1 (0-1), în meciul disputat, în depalsare, cu Real Valladolid, în etapa a XXXVIII-a, ultima a LaLiga.

Au marcat: Plano ’18 / Correa ’57, Luis Suarez ’67. La precedentul titlu de campioană al formaţiei Atletico tot Simeone a fost pe bancă, aşa că el are acum două astfel de trofee în palmares.

Rivala Real Madrid a câştigat chinuit, acasă, cu scorul de 2-1 (0-1), meciul cu Villarreal (Benzema ’87, Modrici ’90+2 / Pino ’20).

Reclamă
Reclamă 4

Diego Simeone şi Luis Suarez, primele reacţii după titlul câştigat de Atletico Madrid

Atletico Madrid a terminat campionatul cu un avans de două puncte faţă de Real Madrid. Diego Simeone a lăudat sezonul reuşit de jucătorii săi.

„În primele 32 de etape am fost extraordinari, am un respect total pentru jucătorii mei, pentru randamentul pe care l-au dat. Au avut atitudinea perfectă. Au fost momente foarte dificile”, a spus antrenorul lui Atletico.

Luis Suarez a vorbit cu ochii în lacrimi despre cel mai dificil sezon al carierei, după ce a fost alungat de Barcelona.

Reclamă

„Am trăit o perioadă foarte dificilă, nu m-au apreciat, iar Atletico mi-a deschis uşa. Pentru asta vreau să mulţumesc acestui club foarte mare, pentru că a avut încredere în mine.

Multă lume a suferit alături de mine, soţia mea, fiul meu… Am mulţi ani în fotbal, dar cred că acesta a fost cel mai greu sezon. Am fost cei mai constanți și meritam titlul”, a declarat Luis Suarez.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:10

Victor Piţurcă e sigur: „Drăguşin e cel mai bun jucător!” Despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Peste tot a stat puţin!”

23:05

Vlad-Ştefan Mihalache, aur la Campionatele Europene de înot pentru juniori! Rebecca Diaconescu a cucerit o medalie de argint

22:49

Mihai Stoica, dezvăluiri despre jucătorii de la FCSB de la EURO 2024: „I-au cerut permisiunea lui Edi, dar nu eram iresponsabili”

22:45

Emma Răducanu s-a calificat în turul 3 de la Wimbledon! Victorie categorică pentru britanică la All England Club

22:23

Adrian Porumboiu, reacţie genială după ce Mogoş a fost făcut KO de Dumfries: „Ăia bat de sting, cum să cadă al nostru așa ușor?!”

22:16

Mihai Stoica ştie cine ar putea să îi ia locul lui Edi Iordănescu la naţionala României: „Aş merge pe modelul Spaniei”

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și