Închide meniul

Zinedine Zidane revine din sezonul viitor! Colosul favorit să-l readucă în lupta pentru trofee

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 februarie 2024, 13:14

Zinedine Zidane revine din sezonul viitor! Colosul favorit să-l readucă în lupta pentru trofee

Zinedine Zidane revine din sezonul viitor

Zinedine Zidane, în timpul unui eveniment - Profimedia Images

Zinedine Zidane revine din sezonul viitor! Fostul antrenor al lui Real Madrid plănuieşte să preia în vară o echipă, în contextul speculaţiilor privind numirea sa la echipa de fotbal Bayern Munchen în locul lui Thomas Tuchel, transmite DPA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„În acest moment sunt ocupat cu alte lucruri, o să văd, dar sunt sigur că voi reveni. Mi-ar plăcea să fac asta”, a declarat Zidane pentru Sky Sport Italia, cu prilejul unui eveniment desfăşurat luni la Roma.

Zinedine Zidane revine din sezonul viitor

Întrebat dacă ar fi interesat de un job în Serie A, Zidane, 51 ani, a răspuns: „De ce nu? Orice se poate întâmpla”.

Campionul mondial din 1998 a antrenat în două perioade Real Madrid (2016-2018, 2019-2021), cu care a câştigat trei trofee în Liga Campionilor, câte două în La Liga, în Cupa Mondială a Cluburilor şi în Supercupa Europei, printre altele.

Bayern Munchen a anunţat deja, săptămâna trecută, că se va despărţi de Thomas Tuchel în vară şi caută un nou antrenor. Zidane şi Xabi Alonso, tehnicianul liderului Bayer Leverkusen, se numără printre candidaţii favoriţi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și