Închide meniul

Zlatan Ibrahimovic, discurs în stilul caracteristic la Sanremo! "La un nivel mai redus, puteți fi Zlatan". Ce mesaj a avut pentru contestatari

Alexandru Ivan Publicat: 7 martie 2021, 6:29

Zlatan Ibrahimovic, discurs în stilul caracteristic la Sanremo! "La un nivel mai redus, puteți fi Zlatan". Ce mesaj a avut pentru contestatari

profimediaimages

Zlatan Ibrahimvic, la Sanremo

  • Zlatan Ibrahimovic a făcut show la Sanremo
  • Discursul suedezului

Zlatan Ibrahimovic a făcut show la Sanremo. A prezentat spectacolul, ba chiar a urcat el înșuși pe scenă. A cântat alături de bunul sau prieten, Sinisa Mihajlovic. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, Ibrahimovic a fost și criticat pentru participarea la Sanremo. Fanii i-au reproșat că a ales să meargă la festival în loc să o ajute pe AC Milan, care nu trece prin cea mai bună formă pe plan sportiv.

Zlatan Ibrahimovic, discurs de campion la Sanremo

"Toată lumea îl știa pe Zlatan înainte de acest festival, deci de ce a mai venit Zlatan? Pentru că îi plac provocările, adrenalina. Dacă nu te provoci singur, n-ai cum să câștigi.

Reclamă

Am jucat 945 de meciuri în carieră. Am câștigat multe dintre ele, dar nu pe toate. Am câștigat 11 titluri, dar am și pierdut câteva. Am câștigat multe trofee, dar am și pierdut câteva.

Eu sunt Zlatan și fără să câștig fiecare meci. Sunt Zlatan când câștig și când pierd. Am marcat câteva goluri, dar am și ratat câteva. Foarte puține. 

Reclamă

Eșecul nu este opusul succesului, ci e parte din succes. Să nu faci nimic este cel mai mare eșec posibil. Dacă Zlatan poate greși, atunci și tu o poți face, dar cel mai important este să faci diferența în fiecare zi prin efort, dedicare, perseverență și concentrare.

Sunt la acest festival pentru a vă spune tuturor că, la un nivel mai redus, puteți fi Zlatan. Mulțumesc, Italia, a doua mea casă!", a spus Zlatan Ibrahimovic, citat de Football Italia. 

Festivalul Sanremo a avut loc în perioada 2-6 martie.  Prima ediție a avut loc în urmă cu 70 de ani, în 1951.

Reclamă 4 / 0/3

Zlatan Ibrahimovic a făcut show la Sanremo

Ibrahimovic și Mihajlovic au cântat împreună piesa  "Io Vagabondo". maginile cu cei doi au devenit imediat virale pe internet. 

După Sanremo, Zlatan se va întoarce la AC Milan. Echipa lui Pioli a pierdut primul loc în Serie A în detrimentul Interului. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Unde a fost surprins Zlatan Ibrahimovic în timpul calificărilor pentru Marele Premiu de Formula 1™ al Arabiei Saudite
AntenaPLAY • 8 mart., 20:02
Unde a fost surprins Zlatan Ibrahimovic în timpul calificărilor pentru Marele Premiu de Formula 1™ al Arabiei Saudite
Zlatan Ibrahimovic a revenit la AC Milan
Serie A • 11 dec., 18:25
Zlatan Ibrahimovic a revenit la AC Milan! Ce poziţie va ocupa starul suedez, la jumătate de an după retragere
Fiul lui Zlatan Ibrahimovic a fost convocat la naționala U15 a Suediei
Fotbal extern • 23 nov., 13:00
Fiul lui Zlatan Ibrahimovic a fost convocat la naționala U15 a Suediei! Selecționerul, declarație senzațională despre Vincent
Zlatan Ibrahimovic poate deveni antrenor
Liga Campionilor • 20 sept., 18:40
Zlatan Ibrahimovic poate deveni antrenor! Ce club îl doreşte pe starul suedez
Zlatan Ibrahimovic, declaraţie uluitoare la retragerea din fotbal despre regretatul Mino Raiola
Serie A • 5 iun., 11:40
Zlatan Ibrahimovic, declaraţie uluitoare la retragerea din fotbal despre regretatul Mino Raiola: „Iartă-mă, dar ăsta e adevărul!”