Închide meniul

Bogdan Stelea şi Helmut Duckadam, geniali după imaginile cu Nicolae Ciucă şi David Popovici: „Săracu’, nu mai putea” / „A crezut că este într-un teatru de război”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 iunie 2022, 18:38

Bogdan Stelea şi Helmut Duckadam, geniali după imaginile cu Nicolae Ciucă şi David Popovici: „Săracu, nu mai putea / „A crezut că este într-un teatru de război

Nicolae Ciucă l-a felicitat pe David Popovici pentru performanţa uriaşă de la Campionatul Mondial de nataţie

David Popovici, alături de Nicolae Ciucă

Bogdan Stelea şi Helmut Duckadam, geniali după imaginile cu Nicolae Ciucă şi David Popovici. Nicolae Ciucă i-a strâns timp de 37 de secunde mâna lui David Popovici, în momentul în care „dublul” campion mondial a fost primit la sediul Guvernului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Foştii mari portari ai României, Bogdan Stelea şi Helmut Duckadam, au avut o reacţie savuroasă în momentul în care au revăzut imaginile care s-au viralizat în mediul online.

Bogdan Stelea şi Helmut Duckadam, geniali după imaginile cu Nicolae Ciucă şi David Popovici

Îi strânsese degetele. Trebuie să înțeleagă (n.r. – Nicolae Ciucă) că în apă trebuie să stai relaxat. I-a strâns degetele, săracu’, nu mai putea”, a spus Bogdan Stelea la digisport.ro.

Acesta a fost completat imediat de Helmut Duckadam.

Probabil că prim-ministrul a crezut că este într-un teatru de război, că dă mâna cu soldații”, a spus şi Helmut Duckadam.

Reclamă

Ce i-a putut spune David Popovici premierului Nicolae Ciucă, în momentul salutului de la Palatul Victoria

Ce i-a putut spune David Popovici premierului Nicolae Ciucă, în momentul în care acesta i-a strâns mâna pentru a-l felicita pentru performanțele istorice de la Budapesta.

David Popovici a fost primit la Palatul Victoria de Nicolae Ciucă și Gică Popescu, iar momentul în care premierul l-a salutat l-a făcut să spună un cuvânt amuzant: ”Ferm!, făcând referire la forța cu care Ciucă i-a strâns mâna.

Imediat după acest moment, premierul a vorbit despre campionul mondial de 17 ani care a primit din partea Fondului de rezervă al Guvernului 200.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

”M-am bucurat să îi strâng mâna şi să îl felicit personal pe David Popovici, tânărul sportiv care ne-a făcut pe toţi mândri. L-am sfătuit să rămână acelaşi om cu obiectivele sale, cu disponibilitate la eforturi pentru că drumul lui va fi de acum înainte mai lung şi mai greu.

Seriozitatea, dorinţa de a performa, dedicarea, dar şi pasiunea pentru sport reprezintă un model de urmat pentru tânăra generaţie, care are nevoie de astfel de exemple pentru a avea deplină încredere în viitor. David Popovici este purtătorul de stindard al acestei generaţii şi sunt convins că prin rezultatele extraordinare, performanţa obţinută se va produce un declic în sportul românesc”, a afirmat premierul Nicolae Ciucă, citat de news.ro.

David Popovici a dezvăluit marele său vis

După ce a cucerit deja întreaga lume, David Popovici ţinteşte tot mai sus. Campionul nostru vrea să fie cel mai rapid din lume.

„Cel mai mare vis profesional a fost să devin cel mai bun din lume. Acum, este să devin cel mai rapid din istorie. Dacă se poate într-o probă, ar fi superb. În mai multe ar fi şi mai super. Un alt vis ar fi să inspir cât mai mulţi oameni şi să trăiască odată cu mine.

Nu aş putea spune cât ar dura să devin cel mai rapid din istorie. Sunt alţi campioni mondiali la Budapesta care au reuşit la 15 ani să o facă. Atât timp cât eşti pasionat şi îţi place ceea ce faci, poţi să o faci la orice vârstă!

Eu şi cu echipa mea avem filosofia de a nu atinge niciodată perfectul, dar a ne îndrepta tot timpul spre el. Ţinta mea este să devin în fiecare zi o versiune mai bună a mea. Mi-ar plăcea să fim în faţa absolut tuturor. Voi mai avea foarte multe competiţii!”, a spus David Popovici, la revenirea în țară, după Mondialul de natație.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
Vezi toate știrile
Citește și