Închide meniul

Camelia Potec, David Popovici şi Vlad Stancu au vorbit înaintea Campionatelor Europene de înot în bazin scurt 2023

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 decembrie 2023, 12:02 / Actualizat: 4 decembrie 2023, 13:58

Reclamă
Camelia Potec, David Popovici şi Vlad Stancu au vorbit înaintea Campionatelor Europene de înot în bazin scurt 2023

David Popovici şi Vlad Stancu vorbesc înaintea Campionatelor Europene de înot în bazin scurt 2023. Competiţia este live în AntenaPLAY, în perioada 5 -10 decembrie

Vlad Stancu și David Popovici, în timpul probei de ștafetă 4x100 metri/ Hepta

Camelia Potec, David Popovici şi Vlad Stancu au vorbit  înaintea Campionatelor Europene de înot în bazin scurt 2023. Competiţia este live în AntenaPLAY, în perioada 5 -10 decembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici este vedeta Campionatelor Europene de înot în bazin scurt, care se desfăsoară la Otopeni, în perioada 5-10 decembrie. David Popovici va concura la 2 probe: 100 ;i 200 de metri liber.

Vezi AICI conferinţa de presă

David Popovici şi Vlad Stancu vorbesc înaintea Campionatelor Europene de înot în bazin scurt 2023

Înainte de întrecerea găzduită de România, tricolorii şi-au trecut în palmares 13 medalii, una de aur, patru de argint şi opt de bronz. Singurul aur a fost cucerit de David Popovici, la 200 de metri liber, cu doi ani în urmă, la Kazan. Popovici vrea acum să fie un exemplu pentru copiii care vin din urmă.

Reclamă

„Cel mai important lucru este să facem spectacol, pentru a putea spera că mai mulţi copii să fie inspiraţi. Mi-aduc aminte când aveam 12 ani şi mergeam să îi întâlnesc pe Danas Rapsys şi Katinka Hosszu.

Au fost prezenţi la nişte campionate naţionale în România şi a contat enorm pentru a mă motiva. Dacă aceşti copii mă pot vedea la fel, e cel mai bun lucru pe care îl pot face pentru ei”, a spus Popovici, pentru sursa citată.

De cealaltă parte, Vlad Stancu ca participa în probele sale favorite: 400, 800 şi 1500 de metri liber. „Este o mare bucurie, pentru că o asemenea competiţie cu renume se va desfăşura în România. Va fi un fel de pregătire, de provocare, să mă lupt cu cei mai mari şi de-abia aştept.

Reclamă 4 / 0/3

Nu este vorba de bagaje şi de drum, ci de atmosfera care va fi. Este un bazin foarte bun, foarte tare. Va fi spectacol cu mai multe ţări, fanii mai multor ţări vor face să fie o nebunie în tribune.

Sper să fie mai bine decât la Campionatele Naţionale. Vedem ce va ieşi, nu mă gândesc la medalii, vreau să am timpi mai buni decât la Naţioanale. Mă bucur că o să am cu cine să mă iau la trântă. Voi avea adversari foarte puternici.

Nu prea am dueluri româneşti la probele mele, dar voi avea dueluri internaţionale. Vreau să văd alte tactici, alte mentalităţi şi să mă împrietenesc cu cât mai mulţi. Veniţi să ne susţineţi, avem nevoie”, a spus Vlad Stancu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și