Închide meniul
VIDEO

Au cucerit Fukuoka! Constantin Popovici şi Cătălin Preda au câştigat medaliile de aur şi argint la Campionatele Mondiale

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 iulie 2023, 6:00 / Actualizat: 27 iulie 2023, 8:55

Au cucerit Fukuoka! Constantin Popovici şi Cătălin Preda au câştigat medaliile de aur şi argint la Campionatele Mondiale

Constantin Popovici şi Cătălin Preda LIVE VIDEO, de la ora 06:00, în finala la sărituri în apă de la mare înălţime (27 metri), la Campionatele Mondiale de Nataţie

Profimedia

Constantin Popovici şi Cătălin Preda au câştigat medaliile de aur şi argint la Campionatele Mondiale, la sărituri în apă de la mare înălţime. Competiţia a fost live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După cele patru sărituri, Constantin Popovici a adunat 472.80 puncte, fiind lider detaşat în clasament. Cătălin Preda l-a urmat, cu 438.45 de puncte. Podiumul a fost completat de Gary Hunt, cu 426.30 de puncte.

Constantin Popovici şi Cătălin Preda au câştigat medaliile de aur şi argint

Update 07:31: Constantin Popovici şi Cătălin Preda au câştigat medaliile de aur şi argint la sărituri în apă de la mare înălţime.

Vezi aici ceremonia de premiere

Vezi aici săritura de aur a lui Constantin Popovici

Reclamă

Vezi aici săritura de argint a lui Cătălin Preda.

Update 07:00: Constantin Popovici şi Cătălin Preda sunt şi mai aproape de medalii. Sunt pe primele două locuri după primele trei sărituri.

Reclamă 4 / 0/3

După prima fază a competiţiei, Constantin Popovici şi Cătălin Preda se află pe primele două locuri. Constantin Popovici are un punctaj de 232.20 puncte, în timp ce Cătălin Preda, care se află pe locul 2, a acumulat 207.60 de puncte.

Video cu prima săritură a lui Constantin Popovici

Video cu a doua săritură a lui Constantin Popovici
Video cu prima săritură Cătălin Preda
Video cu a doua săritură a lui Cătălin Preda

Constantin Popovici, campion european la sărituri de la mare înălţime, s-a clasat pe locul 18 în proba de sărituri în apă la platformă (10 m), vineri, la Campionatele Mondiale de nataţie de la Fukuoka (Japonia).

Constantin Popovici, 34 ani, legitimat la CSM Bacău, a ocupat locul 18 în semifinalele de la platformă, cu un total de 334,80 puncte, dar nu a prins finala de 12. În calificări, Popovici a fost tot al 18-lea (376,80) dintr-un total de 41 concurenţi.

Constantin Popovici este campion mondial la Sărituri în apă de la mare înălţime. Cătălin Preda este vicecampion european la această probă.

În luna iunie a acestui an, Constantin Popovici se impunea, la Paris, în cea de-a doua etapă din acest an a circuitului Red Bull Cliff Diving World Series, de sărituri de la mare înălţime.

După succesul de la Boston (SUA), din 3 iunie, campionul european s-a clasat pe primul loc şi la Paris, cu un total de 464,9 puncte, potrivit site-ului Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Reclamă

Podiumul a fost completat atunci de ucraineanul Oleksi Prigorov, cu 405,15 puncte, şi de rusul Nikita Fedotov, cu 402,05 puncte. Cătălin Preda, vicecampionul european de la Roma, din 2022, a terminat al şaselea, cu un total de 391,75 puncte, informa agerpres.ro.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Constantin Popovici visează la o medalie olimpică

Constantin Popovici e primul campion european la sărituri de la mare înălțime. El a sărit pentru aur la Roma de la 27 de metri. Ultima medalie strălucitoare a venit în week-end, când a sărit de pe podul-monunment istoric de la Mostar.

„Sunt foarte fericit pentru că sunt primul campion european de High Diving. Am cam 25 de ani de sărituri în apă, jumate de viață de om. Știu că e propus pentru Jocurile Olimpice de la Paris, dar deocamdată e posibil să fie doar un test event. Și daca totul e ok, posibil ca în 2028, la Los Angeles, să fie oficial.”

(n.r. – mai sari pana în 2028, să prinzi Jocurile? ) De ce nu? Mă antrenez tot timpul, am grijă de corpul meu și asta mă poate ține în sportul de performanță până în 2028 fără nicio problemă”, a spus Constantin Popovici, în exclusivitate pentru as.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și