Închide meniul
Video

Cursa cu care David Popovici s-a calificat în finala la 200 metri liber cu cel mai bun timp! A făcut senzaţie, LIVE în AntenaPLAY

Bogdan Stănescu Publicat: 8 decembrie 2023, 19:48

Cursa cu care David Popovici s-a calificat în finala la 200 metri liber cu cel mai bun timp

David Popovici / Profimedia Images

Iată cursa cu care David Popovici s-a calificat în finala la 200 metri liber cu cel mai bun timp, LIVE în AntenaPLAY. Dublul campion mondial de la 100 şi 200 liber a încheiat semifinala de 200 liber în bazin scurt cu timpul 1:42:04.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe locul doi s-a clasat campionul olimpic James Guy (la ştafeta 4×200 metri liber de la Jocurile Olimpice Tokyo 2020), care a întors al doilea după al doilea bazin. David Popovici era atunci pe 3, după care înotătorul român a fost de neoprit pentru adversari.

Cursa cu care David Popovici s-a calificat în finala la 200 metri liber cu cel mai bun timp

David Popovici pleacă favorit în finala europeană la 200 de metri liber în bazin scurt. Marea finală este LIVE în AntenaPLAY sâmbătă, la ora 18:06.

David Popovici a mărturisit după cursa fantastică pe care a făcut-o în semifinala de la 200 metri liber că a urlat de bucurie în vestiar pentru că Andrei Ungur a cucerit medalia de bronz în proba de 100 metri spate.

David Popovici a urlat de bucurie în vestiar după medalia de bronz câştigată de Andrei Ungur. Ce le-a spus adversarilor în bazin

David Popovici a oferit prima reacţie după calificarea în finala la 200m liber la Campionatele Europene de la Otopeni. Medaliat cu aur la Europenele în bazin scurt de la Kazan din urmă cu doi ani în această probă, Popovici va încerca sâmbătă să îşi treacă în palmares un nou aur, în competiţia care este LIVE în AntenaPLAY.

Popovici a făcut o cursă foarte bună în a doua semifinală a probei de la 200 de metri liber şi a câştigat-o fără emoţii (1:42.04). El va concura în finală în sesiunea de seară de sâmbătă, la ora 18:06.

Cu timpul obţinut în a doua semifinală, David Popovici s-a calificat în finala de sâmbătă cu cel mai bun timp:

„(Reporter: A venit mai devreme prima medalie la Europeanul acesta. Se simte şi a doua?) Dacă ne-aţi fi văzut în spate, la spaţiul nostru, am urlat şi deja începusem să le spun competitorilor noştri că am luat prima medalie. Felicitări lui Andrei, ne-am bucurat foarte tare. Da, îmi doresc să avem cât mai multe medalii, bineînţeles!”, a declarat David Popovici, în exclusivitate pentru Antena Sport.

  • Cele mai importante curse de la Campionatul European de înot în bazin scurt pot fi revăzute aici – https://as.ro/otopeni2023

Andrei Ungur a cucerit prima medalie a României la Campionatele Europene de la Otopeni

Andrei Ungur a cucerit prima medalie a României la Campionatele Europene de de la Otopeni. Înotătorul de 25 de ani a pus mâna pe medalia de bronz în cursa de 100 de metri spate masculin.

Ungur a înotat cele patru lungimi de bazin în 50.04 secunde, la egalitate cu italianul Lorenzo Mora, iar cei doi îşi vor împărţi bronzul. Pe primele două locuri s-au clasat doi francezi. Aurul a fost cucerit de Mewen Tomac (49.72), în timp ce argintul i-a revenit lui Yohann Ndoye-Brouard.

„Am zis că vreau să merg în 49 (n.r. de secunde). Nu am făcut asta, dar am luat medalia oricum.

(n.r. Cum se simte cu medalia?) Blană.

(n.r. Cum petreci, câtă palincă bei?) Nu se ştie, mai am suta de metri liber mâine şi după mai vedem noi.

Îmi pare bine că împart locul cu italianul, chiar am fost fericit când am văzut că suntem 2 pe 3. Îmi place să împart chestiile. Îmi pare bine că reuşesc să reprezint România şi sper că aducem mai multe medalii acasă.

I-am auzit, dar nu am avut aşa multe emoţii. Sunt obişnuit de o vreme. M-a susţinut toată lumea, familie, prieteni. Şi mult mai mulţi la televizor.

(n.r. ce a simţit când a văzut rezultatul pe tabelă) M-am uitat şi nu am fost sigur ce am văzut. A trebuit să mă şterg la ochi”, a declarat Andrei Ungur, în exclusivitate pentru Antena Sport.

 

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și