Închide meniul

David Popovici a dezvăluit cum s-au comportat românii cu el în 2023, anul în care nu a mai reuşit performanţele uriaşe

Dan Roșu Publicat: 12 iunie 2024, 9:09

Reclamă
David Popovici a dezvăluit cum s-au comportat românii cu el în 2023, anul în care nu a mai reuşit performanţele uriaşe

David Popovici a dezvăluit cum s-au comportat românii cu el în 2023

David Popovici, înaintea unei probe - Profimedia Images

David Popovici a dezvăluit cum s-au comportat românii cu el în 2023, anul în care nu a mai reuşit performanţele uriaşe din 2022, atunci când a devenit dublu campion mondial şi european la 100 şi 200 metri liber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popovici a stabilit şi recordul mondial la 100 metri liber şi a devenit un idol în România. David, ajuns la 19 ani, susţine că românii încă îi transmit aceeaşi energie pozitivă, înainte de fiecare concurs. Pentru Popovici, urmează Campionatele Europene de înot de la Belgrad, transmise în AntenaPLAY, în perioada 17-23 iunie. David va participa la probele sale favorite, 100 şi 200 m liber.

David Popovici a dezvăluit cum s-au comportat românii cu el în 2023, anul în care nu a mai reuşit performanţele uriaşe

„Nu, nu m-am lovit de acest fenomen (n.r. – de a se dezice lumea de el). Poate dacă aș întreba ce se spune despre mine în ambele situații, aș răspunde. Contează doar că eu am încredere în mine, știu cine sunt, care îmi sunt visurile. Iar cel mai important este că am simțit și simt doar energia pozitivă din partea tuturor.

Mă bucur să fiu în preajma copiilor, în bazin, în parc sau oriunde și mă simt bine când interacționez cu oameni buni. În concurs, în cursă, nu mă gândesc la nimic anume, ci pun în practică munca pe care am depus-o în antrenament.

Da, am timp liber sâmbătă după amiază și duminică, timp pe care îl petrec cu familia și prietenii. În vacanță îmi place să merg în locuri liniștite, să încerc lucruri noi, să cunosc oameni”, a spus Popovici, citat de unica.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Obiectivul de mare campion pe care îl păstrează David Popovici

Obiectivul de mare campion pe care îl păstrează David Popovici este acela de a le insufla copiilor de toate vârstele pasiunea pentru înot şi pentru sport, în general.

„Este şi aceasta o experienţă dar, ca tot ce ţine de mine, pot controla doar ce stă în puterea mea. Nu mă încântă mediatizarea excesivă, nu îmi plac exagerările, pentru că nu mă caracterizează şi mă deranjează dezinformările.

Mi-ar plăcea să se vorbească despre sport şi rezultatele noastre, ale tuturor, despre antrenorii care ne sunt alături. Rămân un băiat care înoată repede şi care îşi doreşte să inspire oamenii să facă mişcare, să conştientizeze avantajele pe care le aduce sportul în viaţa fiecaruia şi să ajute copiii să capete încredere în ei, prin sport”, a spus David Popovici, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:24

David Popovici, după ce a cucerit două medalii de aur la Campionatele Europene de Nataţie: „Sunt chiar fericit”!

22:17

LIVE TEXTOlanda – Franța 0-0. Duel „incendiar” pentru primul loc din Grupa D. Kylian Mbappe, rezervă

21:49

Edi Iordănescu a avut un mesaj vehement despre presupusa ofertă de 5 milioane de euro pe sezon! Apelul selecţionerului

21:43

VideoDavid Popovici a scris o nouă pagină de istorie la Belgrad! Românul a egalat un record vechi de 47 de ani

20:42

România – Belgia, la EURO 2024 | Edi Iordănescu: „Dacă ne calificăm ar fi istorie, ar fi un exemplu pentru alte domenii”

20:35

VideoMomente emoţionante cu David Popovici, după ce a cucerit aurul la 200m liber! Imnul României s-a auzit, din nou, la Belgrad

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și