Închide meniul

David Popovici a dezvăluit obiectivele de la Jocurile Olimpice de la Paris: „Încerc să nu las presiunea să mă copleşească”

Alex Masgras Publicat: 3 iunie 2024, 12:26

Reclamă
David Popovici a dezvăluit obiectivele de la Jocurile Olimpice de la Paris: „Încerc să nu las presiunea să mă copleşească

David Popovici a dezvăluit obiectivele de la Jocurile Olimpice de la Paris: "Încerc să nu las presiunea să mă copleşească"

David Popovici / Profimedia

David Popovici a dezvăluit obiectivele de la Jocurile Olimpice de la Paris. În mai puţin de două luni, în capitala Franţei, cei mai buni sportivi ai lumii vor la parte la întrecerile olimpice. Printre ei se numără şi David Popovici, dublu campion mondial şi european în 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înotătorul român se pregăteşte intens pentru Jocurile Olimpice de la Paris. Ultima mare competiţie a acestuia va avea loc la Belgrad, acolo unde se desfăşoară Campionatele Europene. Competiţia va avea loc în perioada 17-23 iunie, LIVE în AntenaPLAY.

David Popovici a dezvăluit obiectivele de la Jocurile Olimpice de la Paris: „Încerc să nu las presiunea să mă copleşească”

David Popovici nu a vorbit despre medalii atunci când a fost întrebat despre obiectivele sale de la Paris şi a spus că vrea să fie cea mai bună versiune a sa la capătul acestui ciclu olimpic. De asemenea, dublul campion mondial şi european a mai spus că va încerca să nu resimtă presiunea unei astfel de competiţii:

„Jocurile Olimpice au o mare însemnătate pentru toţi sportivii, la fel şi pentru mine. Am încredere în proces, încerc să nu las presiunea să mă copleşească, mă gândesc la ceea ce am de făcut foarte bine şi muncesc zi de zi pentru a deveni cea mai bună versiune a mea.

Nu m-am gândit la această perioadă ca fiind ceva care începe sau se încheie. Este o perioadă continuă pe care sportivii o trăiesc, cu suişuri şi coborâşuri, un proces firesc în care acumulez şi acumulăm experienţa pe drumul performanţei. Am tratat şi tratez fiecare zi, fiecare antrenament şi fiecare concurs cu aceeaşi seriozitate, învăţ din succes, din provocări, din tot ce întâlnesc. A fost şi este o perioadă… vie”, a declarat David Popovici, potrivit fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

Probele la care participă David Popovici la Campionatele Europene de Înot

Probele la care participă David Popovici la Campionatele Europene de Înot au fost stabilite. Marele nostru campion va fi una dintre vedetele prezente la Belgrad, în perioada 17-23 iunie, la competiţia ce va fi live în AntenaPLAY.

Dinu Patrick, Mihai Gergely, George Raţiu, Richard Szylagi, Denis Popescu şi Aissia Priecariu sunt ceilalţi şase sportivi din România care vor fi prezenţi la Campionatele Europene. Ei vor fi însoţiţi de patru antrenori, Adrian Rădulescu, Răzvan Florea, Bogdan Stroe şi Antrei Pinticanu.

După cum era de aşteptat, David Popovici va participa la probele sale favorite, la care a devenit campion mondial şi european în 2022, la 100 şi 200 de metri liber. De asemenea, Popovici va lua startul şi la stafeta de 4×100 metri liber.

Reclamă

„Campionatele Europene sunt un pas către Jocurile Olimpice şi un antrenament mai rapid. Nu trebuie decât să fac ce pot eu mai bine”, a spus Popovici, la revenirea în România, de la Barcelona.

Probele la care participă sportivii români prezenţi la CE de la Belgrad

  • Mihai Gergely: 50 m fluture, 200 m liber, 100 m fluture, stafeta 4×100 liber
  • George Raţiu: 50 m liber, 100 m liber, 50 m fluture, stafeta 4×100 liber
  • Alexandru Szilagyi: 100 m liber, 50 m fluture, 50 m liber, stafeta 4×100 liber
  • Denis Popescu: 50 m fluture, 100 m fluture, 50 m spate, 100 m spate
  • Aissia Prisecariu: 200 m spate
  • Patrick Dinu: 100 m liber, 50 m liber, stafeta 4×100 liber

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:45

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Casa Pia – Guimaraes se joacă ACUM. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

20:37

Bayern a marcat „golul sezonului” în derby-ul cu Bayer Leverkusen! Reuşita de senzaţie care i-a făcut pe fani să o ia razna

20:24

Dominik Szoboszlai, ratare uluitoare în Wolverhampton – Liverpool! Coechiperii și-au pus mâinile în cap

20:05

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele de start

20:00

CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic

19:37

Dan Petrescu a rămas „mască”, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA! Imaginile surprinse

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și