Închide meniul
Video

David Popovici a sărbătorit cu apă şi pizza recordul stabilit la Campionatul European: „Le-am întins pe masa de masaj”. Anunţ uriaş pentru toţi românii!

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 august 2022, 20:11 / Actualizat: 19 august 2022, 21:22

David Popovici a împlinit 18 ani. Mesaj special primit de "Regele Nataţiei" în ziua în care a devenit major

David Popovici este noul fenomen al nataţiei mondiale / Profimedia

David Popovici a scris istorie la Campionatele Europene de Nataţie de la Roma, a sărbătorit şi s-a întors cu o promisiune uriaşă în România! Este setat să-şi doboare singur recordurile. Dublul camion mondial şi european stă doar două zile acasă. Pleacă la Mondialul pentru Juniori din Peru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu două medalii de aur s-a întors fenomenul David Popovici de la Roma, unde a devenit cel mai rapid înotător din istorie cu recordul mondial la o 100 de metri liber. Marile publicaţii din lume şi starurile mondiale, în frunte cu Michael Phelps, s-au întrecut în mesaje de felicitare pentru „Împaratul” român.

David Popovici a sărbătorit cu apă şi pizza recordul stabilit la Campionatul European

„Cel mai frumos mesaj de felicitare a fost de la Phelps. Cred că de mic copil îmi doream să afle cineva ca Michael Phelps de mine!”, a declarat David Popovici.

Reclamă

Recordul doborat de Popovici era vechi de 13 ani. Noul star anunţă că îşi va doborî singur noul record.

„Fix recordul ăsta nu va rezista foarte mult. O să vin eu din urma. Din urma mea!”, a fost mesajul spectaculos al fenomenului de 17 ani.

Reclamă

Popovici nu a sărbătorit cu fast recordul magic. O poate face pe 15 septembrie, când va serba majoratul.

„În seara cu recordul mondial am comandat nişte pizza la hotel, am întins masa de masaj pe hol şi am întins pizzele alea acolo, pe masă. Am băut nişte apă, nişte suc şi cam asta a fost”, a precizat Popovici.

Ironizat de canotoare că nu le-a aşteptat la aeroport, ministrul Eduard Novak l-a întâmpinat pe Popovici. Mulţi campioni la nataţie au trecut prin momente de depresie după ce au făcut istorie în bazin.

Reclamă 4 / 0/3

„Cred că voi reuşi să nu mă las copleşit de succes. E un lucru bun să stau deoparte de toată atenţia pe care o primesc, pentru că prea multă poate strica”, a mai spus David Popovici.

Eduard Novak l-a așteptat pe aeroport pe David Popovici

David Popovici s-a întors în țară după performanțele uriașe obținute la Campionatele Europene de Natație de la Roma. Înotătorul de 17 ani a cucerit medalia de aur atât în proba de 100 de metri liber, cât și în cea de 200 de metri liber. Eduard Novak l-a așteptat la aeroport pe Popovici și i-a făcut o promisiune solemnă.

Ministru Sportului a fost însoțit de Camelia Potec și a dezvăluit că a purtat o discuție cu David Popovici. I-a promis că se va ocupa personal de reabilitarea bazinului preferat al campionului nostru.

A revenit în țară dublul nostru campion european și recordmen mondial, desemnat cel mai bun sportiv în probele masculine în urma evoluțiilor de excepție de la Europenele de la Roma.

L-am așteptat într-un cadru restrâns, cu doamna președinte a Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, Camelia Potec. Dincolo de felicitări, am folosit acest prilej pentru a discuta despre dezvoltarea înotului și i-am promis lui David că mă voi ocupa personal de reabilitarea bazinului „Lia Manoliu”.

Este bazinul lui preferat și cred că atât el, cât și cei pe care i-a inspirat să îi calce pe urme, merită să aibă un bazin performant, unde să fie asigurate toate condițiile de antrenament și pregătire„, a transmis Eduard Novak pe contul său de Facebook.

David Popovici a devenit cel mai rapid înotător din istorie în proba de 100 de metri liber. Acesta a stabilit un nou record în finala de la Campionatul European de la Roma. Ulterior, la 200 metri liber, David a bifat al treilea timp din istorie – 1:42:96 secunde.

Reclamă

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:27 Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României 23:27 „Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo 23:01 Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim 22:39 OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie 22:30 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului 22:15 „Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!” 21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Edvard Novak, fiul fostului ministru al Sportului, implicat într-un accident rutier
Extra • 25 feb., 12:56
Edvard Novak, fiul fostului ministru al Sportului, implicat într-un accident rutier. Se afla alături de tatăl său
Pan Zhanle e favorit la aurul olimpic la 100 de metri în faţa lui David Popovici
Înot • 12 feb., 11:56
Pan Zhanle e favorit la aurul olimpic la 100 de metri în faţa lui David Popovici. Verdictul dat de americani
Anunţul uriaş făcut de Pan Zhanle, după ce i-a doborât recordul mondial lui David Popovici, la 100 de metri liber
Înot • 11 feb., 22:32
Anunţul uriaş făcut de Pan Zhanle, după ce i-a doborât recordul mondial lui David Popovici, la 100 de metri liber
David Popovici nu mai cel mai rapid înotător la 100 metri liber din istorie! Pan Zhanle (19 ani) a înotat fabulos în proba de ştafetă 4x100 de metri liber
Înot • 11 feb., 20:31
A căzut recordul mondial al lui David Popovici la 100 metri liber! Un chinez de 19 ani e cel mai rapid înotător din istorie
David Popovici a câştigat medalia de aur în proba de 100 de metri liber, la Euro Meet 2024
Înot • 28 ian., 18:21
David Popovici a câştigat medalia de aur în proba de 100 de metri liber, la Euro Meet 2024. A stabilit recordul competiţiei