Închide meniul

David Popovici, în finala de 200 de metri liber de la Sette Colli. Al patrulea timp în serii pentru român

Dan Roșu Publicat: 25 iunie 2023, 14:26

Reclamă
David Popovici, în finala de 200 de metri liber de la Sette Colli. Al patrulea timp în serii pentru român

David Popovici, în finala de 200 de metri liber de la Sette Colli

David Popovici, la Sette Colli / Profimedia Images

David Popovici s-a calificat în finala de 200 de metri liber de la Sette Colli. El a obţinut cel mai bun timp din seria sa, dar doar al patrulea din toate seriile. Finala va avea loc duminică seară, de la ora 20:10, LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După medalia de aur de sâmbătă, de la 100 de metri liber, David Popovici va lupta din nou pentru aur şi la 200 de metri liber. El şi-a câştigat seria cu 1:47.99, depăşindu-i pe Matteo Ciampi (1:48.09) și Gabriele Detti (1:48.17).

David Popovici, în finala de 200 de metri liber de la Sette Colli

Totuşi, David a avut doar al patrulea cel mai bun timp, fiind devansat de Filippo Megli (1:47.21), Stefano Di Cola (1:47.51) și Thomas Dean (1:47.61).

Pentru David, competiţia de la Foro Italico este una „de încălzire”, înainte de Campionatele Mondiale de la Fukuoka, competiţie care se va desfăşura în perioada 23-30 iulie, în Japonia. De-abia acolo, Popovici va putea simţi presiunea rezultatelor.

Gest uriaş făcut de David Popovici, la Foro Italico

Campionul român i-a înmânat medalia de aur cucerită la proba de 100 de metri liber unui copil care a câştigat bătălia cu cancerul.

Reclamă

Popovici este „Ambasador al Speranţei” într-o campanie iniţiată de o clinică privată. Conform gsp.ro, campionul de 18 ani a făcut încă un gest enorm, oferindu-i medalia de la Sette Colli unui copil care a câştigat cea mai importantă cursă a vieţii.

Nu este prima oară când Popovici face un gest de o asemenea importanţă. Recent, el a donat medalia de aur a probei de 200 de metri liber de la Mondialul de la Budapesta de anul trecut unor copii bolnavi de cancer.

„Adevărul este că, de departe, cel mai important campionat este campionatul vieții, menținerea sănătății.

Reclamă 4 / 0/3

Copiii diagnosticați cu cancer au nevoie de susținerea noastră. Talentele pe care le au, ambițiile lor pentru viitor, dar mai ales temeritatea de care sunt nevoiți să dea dovadă în lupta cu această boală fac din ei niște oameni extraordinari.

Pentru a fi cât mai mulți cei care ajută acești copii, vă invit pe voi toți să donați puțin din timpul vostru pentru a da un share programului #SperantaNuMoareDeCancer, astfel încât să ajungă la cei care au cu adevărat nevoie. Credeți-mă, fiecare dintre voi contează, fiecare share contează, fiecare copil contează, iar un gest normal din partea voastră poate însemna o șansă mare de supraviețuire pentru acești copii”, se arată într-un comunicat mai vechi al lui Popovici, conform sursei citate.

 

 

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:46 Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători” 23:26 „Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!” 23:20 VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei 23:11 Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş 23:05 Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A 23:01 Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final 22:42 Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda! 22:35 Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!” 21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată Vezi toate știrile
Citește și