Închide meniul
VIDEO

David Popovici s-a calificat în finala probei de 100 metri liber, care va fi duminică, de la 19:08, în AntenaPLAY şi AntenaStars

Alex Masgras Publicat: 9 decembrie 2023, 19:30 / Actualizat: 20 decembrie 2023, 18:23

Reclamă
David Popovici s-a calificat în finala probei de 100 metri liber, care va fi duminică, de la 19:08, în AntenaPLAY şi AntenaStars

David Popovici luptă pentru finala la 100m liber

David Popovici, în timpul Campionatelor Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni / Profimedia

David Popovici s-a calificat în  finala de la 100 metri liber, la Campionatele Europene de înot în bazin scurt. După finala la 200m liber, înotătorul român a revenit în bazinul de la Otopeni, în prima semifinală a probei la 100 de metri liber. Popovici a terminat pe locul 2 în seria lui, după britanicul Richards.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cursa lui David Popovici a putut fi urmărită LIVE în AntenaPLAY şi pe AntenaStars. Popovici s-a calificat cu al 6 – lea timp.

VEZI LIVE VIDEO ÎN ANTENAPLAY SEMIFINALA LA 100 DE METRI

David Popovici s-a calificat în finala la 100 metri liber, la Campionatele Europene

Update 19:55: David Popovici s-a calificat în finala probei de 100 metri liber, cu al 6-lea timp. Francezul Grousset s-a calificat cu cel mai bun timp.

Update 19:51: David Popovici a terminat pe locul 2 în semifinala sa, după Matt Richards. Patrick Dinu a terminat pe locul 7. Popovici a terminat semifinala cu timpul de 46,48. Richards a câştigat cu timpul de 46,23.

Reclamă

Update 19:50: A început prima semifinală de la 100 de metri liber, cu David Popovici şi Patrick Dinu.

Update 19:35: David Popovici luptă ACUM pentru finala la 100m liber.

David Popovici are o sesiune de seară încărcată la Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni. După finala de la 200 de metri liber, înotătorul român va reveni în bazin, pentru a lupta pentru finala probei de 100 de metri liber.

Reclamă 4 / 0/3

Popovici s-a calificat în semifinale cu al doilea timp (46.70), cel mai bun timp fiind al italianului Alessandro Miressi (46.49). În semifinale s-a calificat şi românul Patrick Sebastian Dinu (47.36), cu al 11-lea timp. Dinu va înota în aceeaşi semifinală cu Popovici, de la 19:39. În prima semifinală, David Popovici se va întrece şi cu Matthew Richards, unul dintre rivalii săi. Britanicul a avut al treilea cel mai rapid timp în serii, la egalitate cu conaţionalul Jacob Whittle (46.85).

În prima semifinală, David Popovici şi Patrick-Sebastian Dinu vor concura cu Elias Persson (Suedia), Shane Ryan (Irlanda), Matthew Richards (Marea Britanie), Leonardo Deplano (Italia), Matej Dusa (Slovacia) şi Max McCusker (Irlanda).

  • Cele mai importante curse de la Campionatul European de înot în bazin scurt pot fi revăzute aici – https://as.ro/otopeni2023

David Popovici a avut un discurs fabulos după calificarea în finală la 200 m liber, în AntenaPLAY

David Popovici a avut un discurs fabulos după calificarea în finală la 200 m liber, în AntenaPLAY. Campion european în această probă în 2021, la Kazan, Popovici vrea să îşi treacă în palmares o nouă medalie de aur.

Înotătorul român a avut cel mai bun timp în semifinale (1:42.04). El va lupta pentru medalia de aur în finala programată în sesiunea de seară de sâmbătă, de la ora 18:06. Sesiunea de dimineaţă de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt este LIVE şi pe as.ro/live.

David Popovici rămâne însă extrem de concentrat după calificarea în finală. Înotătorul român a recunoscut că s-a simţit mai bine în cursa din semifinale decât în seriile de dimineaţă şi a citat din regretatul Kobe Bryant, păstrându-şi concentrarea până în momentul în care îşi va îndeplini obiectivul:

„M-am simţit un pic mai bine decât dimineaţă. Oricum e un pic mai uşor să învăţ dimineaţa decât după-amiaza. Este ok, cum ar fi zis Kobe: ‘Job’s not done’ (n.r. treaba nu e terminată), încă”, a declarat David Popovici, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei Vezi toate știrile
Citește și