Închide meniul
EXCLUSIV

David Popovici, probleme la întoarcerea în România. Cursa din Dubai cu care trebuia să revină în ţară va avea întârziere

Reclamă

Publicat: 19 decembrie 2022, 14:23

David Popovici, probleme la întoarcerea în România. Cursa din Dubai cu care trebuia să revină în ţară va avea întârziere

David Popovici , probleme la revenirea în România

David Popovici / Profimedia Images

David Popovici, probleme la întoarcerea în România. Ca şi la plecarea spre Melbourne, acolo unde a participat la Campionatele Mondiale de înot în bazin scurt, Popovici este blocat în aeroport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La plecarea spre Australia, David Popovici a trebuit să aştepte ore bune în aeroportul din Otopeni pentru a decola. Acelaşi ghinion „l-a lovit” pe David Popovici şi la întoarcerea în ţară.

David Popovici, probleme la întoarcerea în România

Astfel, cursa din Dubai cu care David Popovici trebuia să revină în România va avea întârziere. Popovici, împreună cu staff-ul său, încearcă să găsească soluţii pentru găsi o cale de a reveni cât mai rapid în România.

Avionul care aduce delegația României de la CM de înot în bazin scurt din Australia va avea o întârziere de 45 de minute. Deci va ajunge la ora 23.15„, a anunţat şi Federaţie Română de Nataţie.

David Popovici a încheiat un an de vis! 14 medalii şi un record mondial doborât, la doar 18 ani

David Popovici a încheiat un an de vis, înotătorul român cucerind 14 medalii la competiţiile la care a participat în 2022. Totodată, sportivul român a doborât recordul mondial la proba de 100 de metri liber.

Reclamă

David Popovici a intrat în vacanţă, după participarea la Campionatele Mondial în bazin scurt, de la Melbourne. Înotătorul român a cucerit o medalie la competiţia din Australia, argintul în proba de 200 de metri liber, cursa fiind în exclusivitate pe Antena1 şi AntenaPLAY.

David Popovici a înotat magistral, în ultima cursă a anului 2022. Românul a cucerit argintul în proba de 200 de m liber, de la Campionatele Mondiale în bazin scurt, înregistrând timpul de 1.40.79.

David Popovici a avut un sezon de excepţie. Înotătorul român a cucerit 11 medalii de aur, la Campionatele Mondiale şi Europene la care a participat, şi alte 3 de argint. La acestea se mai adaugă şi recordul mondial doborât în proba de 100 de metri liber, la Campionatele Europene de seniori de la Roma.

Reclamă 4 / 0/3

David Popovici a scris istorie în acest an la probele de 100 şi 200 de metri liber. Campionul român a reuşit o “dublă” de aur la Campionatele Mondiale de la Budapesta, din vara trecută, acolo unde a cucerit cele mai strălucitoare medalii în probele de 100 şi 200 de metri liber.

Ulterior, şi la Campionatele Europene de seniori, desfăşurate la Roma, a câştigat ambele medalii, acolo reuşind să doboare şi recordul mondial la proba “regină”, de 100 de metri liber. Românul a înregistrat timpul de 46.86, întrecându-l pe barzilianul Cesar Cielo Filho.

David Popovici a participat şi la competiţiile pentru juniori, pentru că, în ciuda performanţelor extraordinare înregistrate la seniori, sportivul a împlinit 18 ani în luna septembrie. Înotătorul a cucerit medalii de aur şi argint la Campionatul European de juniori, desfăşurat la Otopeni, şi la cel Mondial, desfăşurat în Peru.

Medaliile cucerite de David Popovici, în 2022

  • Aur la Campionatul Mondial de seniori – 100 m liber
  • Aur la Campionatul Mondial de seniori – 200 m liber
  • Aur la Campionatul European de juniori – 50 m liber
  • Aur la Campionatul European de juniori – 100 m liber
  • Aur la Campionatul European de juniori – 200 m liber
  • Aur la Campionatul European de juniori – 4×100 m liber
  • Argint la Campionatul European de juniori – 4×100 m liber mixt
  • Aur la Campionatul European de seniori – 100 m liber
  • Aur la Campionatul European de seniori – 200 m liber
  • Aur la Campionatul Mondial de juniori – 100 m liber
  • Aur la Campionatul Mondial de juniori – 200 m liber
  • Aur la Campionatul Mondial de juniori – 4×100 m liber
  • Argint la Campionatul Mondial de juniori – 4×100 m liber mixt
  • Argint la Campionatele Mondiale în bazin scurt – 100 m liber
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și