Închide meniul

David Popovici s-a calificat în finala de 100 de metri liber cu cel mai bun timp! E singurul care a coborât sub 48 de secunde!

Bogdan Stănescu Publicat: 18 iunie 2024, 21:30

Reclamă
David Popovici s-a calificat în finala de 100 de metri liber cu cel mai bun timp! E singurul care a coborât sub 48 de secunde!

David Popovici s-a calificat în finala de 100 de metri liber cu cel mai bun timp!

David Popovici / Profimedia Images

David Popovici s-a calificat în finala de 100 de metri liber de la Campionatele Europene de la Belgrad cu cel mai bun timp! Înotătorul român a fost singurul care a coborât sub 48 de secunde în semifinale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popovici a câştigat cea de a doua semifinală la 100 de metri liber cu timpul 47.82. Sârbul Andrej Barna a avut cel de al doilea timp din semifinale, 48.04. Al treilea timp din semifinale a fost obţinut de ungurul Nandor Nemeth: 48.05.

David Popovici s-a calificat în finala de 100 de metri liber cu cel mai bun timp! E singurul care a coborât sub 48 de secunde!

David Popovici este favorit să obţină un nou titlu european. Finala lui Popovici de la 100 de metri liber va fi miercuri, de la ora 19:52, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Cei mai buni timpi din semifinalele de la 100 de metri liber! David Popovici, singurul care a coborât sub 48 de secunde / captura AntenaPLAY
Cei mai buni timpi din semifinalele de la 100 de metri liber! David Popovici, singurul care a coborât sub 48 de secunde / captura AntenaPLAY

Patrick Dinu a înotat şi el în semifinalele de la 100 de metri liber. Dinu a fost distribuit în prima semifinală, clasându-se pe locul 8.

Principalii contracandidaţi ai lui Popovici la titlul de campion european în proba de 100 de metri liber sunt sârbul Andrej Barna şi ungurul Nandor Nemeth.

Reclamă
Reclamă 4

Sârbul Andrej Barna a câştigat prima semifinală de la 100 de metri liber. În această semifinală a concurat şi Patrick Dinu. De partea cealaltă, Nandor Nemeth a înotat în semifinala a doua, concurând cu David Popovici. Înotătorul român a făcut o cursă foarte bună şi nu a putut fi depăşit de rivalul său maghiar.

David Popovici înoată în marea finală de la 100 de metri de la Campionatele Europene de Nataţie miercuri, la ora 19:52, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY

Marea finală de la 100 de metri de la Campionatele Europene de Nataţie este miercuri, de la ora 19:52, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

În vârstă de 19 ani, David Popovici se află în căutarea unui nou titlu european. În 2022, la Roma, David Popovici a devenit campion european atât în proba de 100 de metri liber, cât şi în cea de 200 de metri liber.

Reclamă

La Roma, David Popovici a bătut şi recordul mondial în proba de 100 de metri liber. Între timp, chinezul Pan Zhanle i-a doborât recordul mondial lui David Popovici.

Tot în anul 2022, David Popovici a devenit campion mondial în proba de 100 de metri liber şi în cea de 200 de metri liber. David Popovici este una dintre marile noastre speranţe şi pentru o medalie la Jocurile Olimpice de la Paris.

David Popovici, vedeta României la Campionatele Europene de Nataţie

David Popovici e vedeta României la Campionatele Europene de nataţie, competiţie transmisă live de AntenaPLAY, în perioada 17-23 iunie. Delegaţia tricoloră va fi formată din 11 sportivi, 7 la înot şi 4 la sărituri.

David Popovici (100 m liber, 200 m liber), Patrick Dinu (50 m liber, 100 m liber), Denis Popescu (50 m fluture, 100 m fluture, 50 m spate, 100 m spate), Mihai Gergely (50 m fluture, 100 m fluture, 200 m liber), George Rațiu (50 m liber, 100 m liber, 50 m fluture), Richard Silaghi (50 m liber, 100 m liber, 50 m fluture), Aissia Prisecariu (200 m spate) sunt înotătorii noştri prezenţi la Belgrad.

Ioana Cârcu (platformă, platformă sincron), Amelie Forster (trambulină 1 m, 3 m, sincron mixt la trambulina de 3 m, platformă sincron), Angelica Muscalu (platformă, platformă sincron) şi Alexandru Avasiloae (trambulină 1 m, 3 m, sincron mixt la trambulina de 3 m) sunt sportivii României prezenţi la sărituri, conform anunţului oficial făcut de FRNPM.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

 

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:32

Edi Iordănescu, reacţie copleşitoare după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Suntem mândri că suntem români!”

21:28

Răzvan Marin, mesaj superb pentru fanii echipei naționale după Slovacia – România 1-1: „Am făcut milioane de români fericiți”

21:27

Florin Niţă, după ce a fost eroul României la EURO 2024: „Împreună facem istorie pentru această ţară frumoasă!”

21:18

„Vom muri pentru acest tricou!” Ianis Hagi, discurs uriaş după calificarea României în optimi la EURO 2024

21:13

Andrei Rațiu, discurs de mare campion după ce România s-a calificat în „optimile” EURO 2024: „Luptăm cu orice și oricine”

21:08

Gică Hagi, prima reacţie după calificarea României în optimi la EURO 2024. Mesaj pentru toţi românii: „Să continuăm să credem!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și