Închide meniul

David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 100 m liber! Prestație de vis la Campionatul Mondial de Juniori de la Lima

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 septembrie 2022, 2:07 / Actualizat: 15 ianuarie 2024, 18:30

David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 100 m liber! Prestație de vis la Campionatul Mondial de Juniori de la Lima

David Popovici, argint în proba de 100 metri mixt la Campionatul Naţional

David Popovici, în timpul unei probe/ Profimedia

David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 100 m liber la Campionatul Mondial de Juniori de la Lima. ”Regele Natației” n-a avut rival în proba de 100 de metri liber, unde a încheiat cu un timp fabulos de 47.13.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patrick Sebastian Dinu a obținut un rezultat notabil și a încheiat pe locul 5, cu un timp de 50.09.

David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 100 m liber

Update 02.07: David Popovici a câștigat medalia de aur! A încheiat cu timpul fabulos de 47.13.

Update 02.05: A început cursa!

Update 02.00: Sportivii intră în bazin!

Reclamă

Update 01.55: finala probei de 100 metri liber va începe în scurt timp.

David Popovici a ajuns în finala probei de 100 de metri după ce a stabilit cel mai bun timp din serii. Sportivul român a înregistrat timpul de 48.17 secunde.

Alături de David Popovici, în finala probei de 100 de metri liber va concura şi Patrick Sebastian Dinu, care a înregistrat timpul de 50.22 în serii.

Reclamă 4 / 0/3

David Popovici se apropie de a patra medalia de la actuala ediţie de Campionat Mondial de Juniori de la Lima. Sportivul român a mai cucerit două medalii de aur, la 200 de metri liber şi la ştafetă 4×100 de metri liber, cât şi una de argint, câştigată alături de ştafeta combinată de 4×100 m liber, din care face parte şi Patrick Dinu.

Bianca Costea va lupta şi ea pentru medalie, în proba de 50 de metri liber. Sportiva a avut timpul de 25.43 secunde, câştigându-şi seria. Finala la 50 de metri liber va avea loc în noaptea de duminică spre luni, de la ora 3:17.

Camelia Potec a dezvăluit ce se întâmplă cu David Popovici după cele trei medalii câştigate la CM de juniori

Camelia Potec a oferit prima reacţie după ce David Popovici a câştigat medalia de argint în proba de ştafetă combinată 4x100m liber la Campionatul Mondial de junior. „Regele Nataţiei” a fost la un pas să urce pe prima treaptă a podiumului şi alături de Patrick Sebastian Dinu, Bianca Costea şi Rebecca Aimee Diaconescu. Camelia Potec a dezvăluit ce se întâmplă cu David Popovici.

În vârstă de 17 ani, Popovici a cucerit aurul atât în proba de 200 de metri liber, cât şi la ştafetă 4×100 metri liber. Preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern a oferit detalii despre ceea ce se întâmplă la Peru.

„Într-adevăr, David este un fenomen, nu vă pot explica cum este privit de specialiştii internaţionali. Cum se comportă toată lumea din nataţie cu el şi cu noi şi cât de miraţi şi dornici sunt să îl studieze. E un puşti minune care a schimbat faţa nataţiei.

În primul rând mai are potenţial pentru că mai are de îndreptat câteva lucruri în tehnică. Mai poate creşte în înălţime şi în forţă. Dar cel mai uşor va fi îmbunătăţirea stilului de înot. Mai are puţin de întors la start şi la întoarceri pentru 100m şi 200m. Va mai înota şi 400m pentru a-şi îmbunătăţi timpul la 200m. Mai are mai puţin de o secundă pentru recordul de la 200 de metri„, a declarat Camelia Potec la PRO X.

Reclamă
Recomandări
  • David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 100 m liber
  • Prestație de vis la Campionatul Mondial de Juniori de la Lima

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și